Zorgt de BITCOIN (BTC) HALVING 2024 voor een nieuwe BULL run? | Bitcoin Kostprijs | BTC Fundamentals


Zorgt de Bitcoin (BTC) fundamentele Bitcoin kostprijs voor een nieuwe bull run voor, na of tijdens de Bitcoin mining halving? Dit is mijn kijk op de volgende Bull Run Cycle in combinatie met de kostprijs van de BTC mining.

Bron:

🔥Mijn trades volgen? Wordt VIP Trading Member:

Of:

⚡Join de Daytrading Community:

Andere Exchange? Ik zou zeggen KIES VOOR BYBIT”
🥇 Bybit Aanmeld link en PROFITEER van 30 dagen FEE vrije limit order!

———————————————-
✅ Trading VIP Pakket:

✅ Elliott wave cursus:

✅ Trading & Mindset – Leer traden als een PRO! :

———————————————-

Volg mij ook op:
💥TikTok:
💥Instagram:
💥Website:

Mijn naam is Elroy Heisterkamp en ik ben eigenaar en T.A. specialist bij Het Crypto Huis. Ben jij geïnteresseerd in cryptocurrencies, het leren lezen van de markt maar weet u niet hoe u moet beginnen? Neem dan gerust een kijkje op:

———————————————-

DISCLAIMER

Het Crypto Huis is opgericht voor educatieve doeleinden. Het handelen in Crypto valuta brengt risico’s met zich mee. Het Crypto Huis leert jou, door middel van online trainingen, YouTube video’s en het premium kanaal, hoe jij deze risico’s kunt verkleinen en jouw winsten vergroten. Te allen tijde geeft Het Crypto Huis GEEN financieel advies! Alle content die wij publiceren is voor educatieve doeleinden en je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je eigen handelen. Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen en raadpleeg voor advies altijd een erkend financieel adviseur.

6 gedachten over “Zorgt de BITCOIN (BTC) HALVING 2024 voor een nieuwe BULL run? | Bitcoin Kostprijs | BTC Fundamentals”

  1. Ik kan je volgen. Als de massa BTC accepteert en implementeert als betaalmiddel gaan we pas vliegen. Zo denk ik.

  2. Implementatie is zeker een volgende fase naar volwassenheid maar ik denk dat "tokenization" (opdelen van hard assets in kleine stukjes crypto zoals bv RIO of PROPC) de tussenfase in de grote move up kan zijn en meer momentum up kan geven (maar niet boven de ATH zal je naar de charts kijkt)

Reacties zijn gesloten.