Zo begin je met traden (Opname van LIVE-event van 15 april)


In deze video: de opname van het CryptoCoiners LIVE Event van 15 april. De onderwerpen:

– Hoe begin je met beleggen en traden in Crypto?
– Een nieuwe cursus (inmiddels bijna volgeboekt)
– Wat gaat de Bitcoin de komende tijd doen?

Bovendien beantwoord ik een aantal vragen die tijdens en vóór het LIVE Event zijn gesteld.

Vond je deze video interessant? LIKE hem dan alsjeblieft even op YouTube. En… abonneer je en druk op de ‘bel’ om te weten wanneer er een nieuwe video is!

TIP: word NU lid van de CryptoCoiners Chat-groep – het beste begin van je crypto-netwerk.

BESPAAR-TIP: 10% korting op je trades met Binance? www.cryptocoiners.nl/binance

BESPAAR-TIP: koop je Bitcoin bij Bitvavo, via deze link, en betaal een week lang geen commissie:

Kom je ook een keer langs in het CryptoCoiners Café, hier op YouTube? Abonneer je op dit kanaal en druk op het belletje!

Wil je leren traden? Begin dan met deze video: www.cryptocoiners.nl/traden-met-bitcoin-video

Veilig leren traden, met een heldere strategie?

Praat mee, stel vragen enz.:

Volg ons op Twitter:

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief:

Liever luisteren? Abonneer je op de podcast:

Net begonnen met Bitcoin en crypto en op zoek naar een starterscursus? s

5 gedachten over “Zo begin je met traden (Opname van LIVE-event van 15 april)”

  1. Het veelbelovende sommetje om van 250, 500, 1000, 2000, 4000 enz. (waarbij je bij iedere trade all-in moet gaan) gaat niet op, tenzij je je volledige kapitaal(tje) op één exchange laat staan wat beslist niet aan te raden is. Je beschikt dan niet zelf over je privatekey's. Je kunt verdelen over verschillende exchanges waardoor je het risico dat jouw exchange gehackt wordt spreid. Maar in dat geval gaat die bovengenoemde verdubbeling niet meer op omdat je per exchange minder geld te besteden hebt. In het algemeen is het zéér raadzaam om het overgrote merendeel van je coins in eigen beheer te houden zodat je zelf baas bent en blijft over je kapitaal(tje).

  2. Ik ken toptraders die halen tussen de 80 en 85% winnende trades. 1/6 van je trades wordt uitgestopt door de stoplos die je altijd moet gebruiken. De rest wordt uitgestopt maar ruimschoots goed gemaakt door de vele winnende trades. Ruim 98% winnende trades heb ik niet eerder gehoord.

  3. Bullish of bearish maakt niet uit voor een trader. Je kunt shorten als de prijzen dalen. Dus altijd verdienen. Op Binance is echter de stop-limiet niet gegarandeerd. Als je dan full in bent gegaan, kan je dat een aardig verlies opleveren. Bitmex heeft een gegarandeerde stop-market.

  4. Cryptobeurzen werken met zeven-daagse werkweken in plaats van klassieke beurzen die 5 dagen per week open zijn. Ter compensatie gebruiken veel analisten daarom aangepaste Ichimoku-instellingen: 10, 30, 60, 30 in plaats van 9, 26, 52, 26. Omdat crypto volatieler is dan meer klassieke beurs-producten verdubbelen ze de waarden nog eens bij candles die korter zijn dan een dag: 20, 60, 120, 30. Interessant om mee te experimenteren.

    Leuk event was dit!

  5. Als ik de cursus koop, kan ik hem dan ook meerdere keren terug kijken of heb ik alles 1 keer tot mijn beschikking en als het afgelopen is kan ik er niet meer bij??

Reacties zijn gesloten.