Zijn Coinmerce en Bitvavo Nog Veilig Na De FTX Crash?


In deze video ga ik dieper in op Nederlandse cryptoexchanges. Ik krijg namelijk veel vragen in mijn DM of exchanges zoals Coinmerce en Bitvavo nog veilig zijn nadat zelfs het 4de grootste cryptoplatform, FTX, is omgevallen. Wat er juist met FTX is gebeurd en of de Nederlandse platformen nog te vertrouwen zijn, behandel ik in deze video.

Wil je aanmelden op 1 van deze platformen? (Geen financieel advies, DYOR)
Coinmerce:
Bitvavo:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

❤️ | Wil je een like en comment achterlaten?
🥳 | Vergeet niet te abboneren
👨‍💼 | Deel dit bericht met een vriend of vriendin!
💯 | Volg @financienenzo op instagram voor meer: !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Time stamps:
00:00​​​​​​​​​ Intro
00:43 FTX
04:01 Coinmerce & Bitvavo
05:16 Proof of Reserves
06:07 Outro

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DISCLAIMER: Ik ben geen professioneel adviseur en accepteer dan ook geen verantwoordelijkheid voor enige schade geleden door opvolgen van advies of navolgen van informatie op dit kanaal. De informatie op dit kanaal is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.

5 gedachten over “Zijn Coinmerce en Bitvavo Nog Veilig Na De FTX Crash?”

  1. Nee, het klopt niet wat je zegt. Als je je crypto veilig wilt hebben dan moet je het op een ledger zetten. So simpel is het. Er staat een hoop blabla in de “kleine lettertjes” van de Exchanges en het komt erop neer dat zij zich indekken.

  2. Klopt niks van.

    Bovendien hebben ze bepaalde munten niet eens dat zijzelf beheren. Een algo bijvoorbeeld is niet gedekt door bitvavo. Veilig is gewoon ledger idd

  3. lol, het is niet enkel of ze ftt op hun balance hebben of niet. Het gaat erom wat ze in de achtergrond met de funds van klanten doen. En daar geef je echt 0.0 antwoord op. Vals gevoel van veiligheid geef je in deze video me dunkt.

  4. Geweldige stream, zoals altijd. BTC zal binnenkort stijgen, maar slechts tot 27k of laten we zeggen 29k dat bereik, het ligt nog steeds op schema om tegen het einde van het jaar of begin januari minstens 15k te halen en dan de volgende bull-cyclus in te gaan. Het is beter om op korte termijn te handelen en winst te maken. Mark O'Brien leerde me om zijn dagelijkse signalen in het handelsveld te implementeren. Ik deed mee met 2.BTC en won tot 8 BTC in twee weken.

  5. Het maakt niet uit welke exchange je gebruikt. Bitvavo kan je niet veilig stellen op basis van vertrouwen. Je moet gewoon een ledger hebben. Dan kan er niks gebeuren. En bitvavo kan veel vertellen. Maar de crypto exchange is voor vertrouwen. En bitvavo hun cijfers gaan ook zeer omlaag.

Reacties zijn gesloten.