XRP20 crypto met POTENTIE ripple te overstijgen? XRP vervanger op een gedecentraliseerd netwerk! |MR


🔥XRP20 kopen?

🗝️XRP20 koopgids: (uitleg)

📖beste crypto:

https://www.business2community.com/nl/cryptocurrency/welke-crypto-gaat-stijgen

🗝️XRP20 KOERSVERWACHTING

📖Nieuwsartikelen:

XRP Koers Daalt met 11% in 7 Dagen Terwijl XRP20 Voorbij $500.000 Stijgt

#XRP20 #XRP #memereview

——————————————–

*⚠️ MEME REVIEW DISCLAIMER ⚠️*
ALLE MEME CRYPTOCURRENCIES zijn uiterst een hoog risico. Ik laat enkel zien in de serie ”MEME Review” wat ik aanschaf en waarom. Ik ben er van bewust dat ik mijn inleg volledig kan verliezen. Ik, Elroy, ga daar zelfs al vanuit wanneer ik de MEME coin aanschaf. Deze serie is niet bedoeld om de kijker er van te overtuigen om mee te gaan met de MEME hype.

——————————————–

🔥Mijn trades volgen? Wordt VIP Trading Member per maand:

Of:

✅ Trading VIP Pakket:

✅ Elliott wave cursus:

✅ Trading & Mindset – Leer traden als een PRO! :

———————————————-

Volg mij ook op:
💥TikTok:
💥Instagram:
💥Website:

———————————————-

⚠️ DISCLAIMER ⚠️

Het Crypto Huis is opgericht voor educatieve doeleinden. Het handelen in Crypto valuta brengt risico’s met zich mee. Het Crypto Huis leert jou, door middel van online trainingen, YouTube video’s en het premium kanaal, hoe jij deze risico’s kunt verkleinen en jouw winsten vergroten. Te allen tijde geeft Het Crypto Huis GEEN financieel advies! Alle content die wij publiceren is voor educatieve doeleinden en je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je eigen handelen. Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen en raadpleeg voor advies altijd een erkend financieel adviseur.

11 gedachten over “XRP20 crypto met POTENTIE ripple te overstijgen? XRP vervanger op een gedecentraliseerd netwerk! |MR”

 1. Whahhahaha, wat een grap dit. Je laat mij echt lachen Elroy, je vent een clown..

 2. 😮elroy is dit niet gewoon een scam ze zeggen ook dat btc20 een scam is die heb ik wel gekocht maar dat is nog ff afwachten

 3. Hallo Elroy, ik weet niet, maar ik zie alleen maar red flags. Volgens mij is whois niet goed, team niet doxed, en metamask blokt site met warning, maar misschien heb ik het helemaal mis hoor. Verder is headermenu site gelijk aan die van BTC20

 4. hey Elroy, de site waarop jij zojuist xrp20 hebt gekocht is een scam! meerder YouTube filmpjes hebben dit al gepost. wat moet de juiste site zijn volgens jou?

 5. Hoi Elroy, Is het mogelijk om in het kort uit te leggen hoe het staken werkt? BvD Hans

 6. Ik heb zelf ook metamask, maar ik gebruik het voor het eerst. Ik kan mijn xrp20 coins niet zien in de app en hoe kan ik bijvoorbeeld de coins verkopen en het geld terug op mijn rekening zetten. En als je gestaked heb kan je bet dan de dag van release gelijk verkopen?

 7. Weet jij toevallig de token adres zodat je deze alvast in je wallet kan zetten.
  Normaliter is deze wel te vinden in de whitepaper

 8. Hey Elroy misschien even een update geven over die xrp20 scam. mensen kunnen hun presale niet claimen en willen je dan via pm misleiden naar een blockchain site waar ze je metamask phrase words willen laten invoeren.

 9. Zorg altijd voor een goede conceptvideo. Wat is de beste manier om te beginnen met beleggen/aandelen in cryptocurrencies en goede winsten te maken? Ik heb hier onderzoek naar gedaan.🤗🤗

Reacties zijn gesloten.