XRP verzenden van Bitvavo naar een Ledger hardware wallet


In deze video laat ik je zien hoe je jouw XRP van Bitvavo kunt verzenden naar een Ledger hardware wallet. Ik maak gebruik van de Ledger Nano X, maar de stappen zijn ook geschikt voor de Ledger Nano S Plus en de Ledger Nano S.

Video over de Bitvavo adreboekverificatie:

Nog geen Ledger? Koop er dan snel één om jouw crypto veilig te bewaren.

Nog geen account bij Bitvavo? Maak er dan snel één aan en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten.

Inhoud:
00:00 Intro
00:21 XRP app installeren
01:09 XRP Account toevoegen
02:21 XRP verzenden vanuit Bitvavo
05:16 Transactie controleren
05:37 Outro

4 gedachten over “XRP verzenden van Bitvavo naar een Ledger hardware wallet”

  1. Cor, gala ( ERC-20 tokens ) sturen terug naar bitvavo en fees betalen

  2. Ik gebruik altijd Xrp voor transacties van Bitvavo naar de Ledger. Nog even een vraagje, ik wil Ada staken met de Ledger. Nu zag ik dat jouw video daaromtrent wat ouder is, is er inmiddels iets verandert, en kan ik gewoon adalite gebruiken, of is inmiddels een betere optie?

Reacties zijn gesloten.