XRP TRADE SIGNAAL: Nu Slim om XRP te Kopen of Niet? Mijn Prijsverwachting van XRP!


✅ Allereerst bedank voor je interesse in mij en mijn kanaal!

Als je het een toffe video vond dan waardeer ik een like heel erg, het algoritme van YouTube laat mijn video’s dan wat vaker aan mensen zien 😉

✅ Graag door leren? Ik heb wat toffe (gratis) dingen voor je:

🎁 Gratis NFT training:

🎁 Gratis Crypto training:
🎁 Gratis 5 Crypto gems video & e-book:

🔥 Mijn Instagram:

——————————————-
✅ Beste exchanges & beveiliging:

📈 FTX (exchange):
📈 Bitvavo (broker):

🔒 Ledger Nano S/X:
🔒 Bescherm jouw keyphrases:

——————————————-
✅ Nog niet geabonneerd?

Ik zal je even vertellen waarom je dat zou moeten overwegen! :-p

Ik neem je hier mee in alle ontwikkelingen in Web3.

Cryptocurrency, investeren, traden, NFT’s en nieuws.

Kortom als je dit tof en interessant vindt, dan ben je hier op de juiste plek!

Probeer het abonneren een keertje; het is gratis en het bevalt je ongetwijfeld 😉

#XRP #RIPPLE #PRIJSVERWACHTING

30 gedachten over “XRP TRADE SIGNAAL: Nu Slim om XRP te Kopen of Niet? Mijn Prijsverwachting van XRP!”

 1. Hey topper! Laat even een like achter als je meer altcoins wil zien en plaats een reactie met welke altcoins ik moet bespreken!

 2. Jo man ik heb contact met je via instagram, maar ik zie dat er 2 accounts zijn. Dm jij met mij of is dat een scammer? Laat even weten want dam report ik hem even

 3. Ik denk alles gaat weer zakken in aandelen plus Crypto.
  Rusland vs Oekraïne gezeik beïnvloed de situatie

 4. Hallo Corne,

  Ik zou graag een video zien over Polkadot (DOT).

 5. Hey Topper! Bedankt weer voor je analyse! Zoals gevraag hierbij wat Altcoins waar ik graag jouw visie op zou zien, Kadena (KDA), Ethereum Name Service (ENS) en Tezos (XTZ). Hoeft niet allemaal tegelijk hoor maar dan heb je direct de onderwerpen voor de volgende 3 video's 🙂 haha

  Tot de volgende!

 6. Kan je eens een video maken over vechain. Ik vind dat die coin dood aan het is

 7. Top! Bedankt voor je duidelijke uitleg. Ik ben wel benieuwd naar jou mening over Polkadot.

 8. Hoi corne. Dankjewel voor je video👍ik hou me xrp vast voor de langere tijd. Geloof er in.

 9. Toffe video Corne. Vraagje gebruik je nog steeds FTX of gebruik je Binance?

 10. Voor specifiek XRP, zou ik ff XRP Vale youtuben…

 11. He Corne. Hoe denk je over Waves? Is nu ook ver weggezakt.

 12. Bleib zu Hause Bleib zu Hause Ich respektiere die Arbeit, die du in deine Videos steckst. Ich finde es wirklich beeindruckend, dass alle großen Krypto-YouTuber nur Pure Wave sehen und die umfassendere Erzählung, warum BTC pumpt und warum die Zukunftsaussichten möglicherweise nicht so rosig sind, wie es scheint, völlig ignorieren. Es ist irgendwie unverantwortlich, die Tatsache zu ignorieren, dass jeder ETF-Start bisher einen großen Dump auf die Höchststände von BTC verursacht hat. Selbst auf wackeligem Boden mit historisch geringen Volumina und fast reinen Walpumpen sind wir einem langfristigen Biermarkt kaum ausgewichen. Dies ist die schlechteste Zeit in der Geschichte, um zu investieren, weil so viele ihre Krypto-Assets nicht unterstützen. Dem Daytrading sollte mehr Aufmerksamkeit geschenkt werden, da es weniger von der Unberechenbarkeit des Marktes betroffen ist. Ich habe in nur wenigen Wochen über 11 BTC Daytrading mit dem Mohamed Luc Signal verdient. Dies ist eine der besten Möglichkeiten, Ihr Vermögen zu schützen, falls es in Verfall gerät. Dies ist die beste Zeit, um ein gutes Signal für ein profitables Portfolio zu erhalten. Sie erreichen Mohamed Luc t eIєɠɾαm 👉MohamedLuc

 13. weer zeer interesant maar valentijn was voor mij meer een emo dagje ipv een trade dagje😍🥰💯🍱

 14. He cornè. Zou je een keer naar selfkey (key) kunnen kijken ? Super bezig !!

 15. ADA!!!! Ik ben benieuwd hoe je tegenwoordig tegen dit project aan kijkt!

 16. I totally agree with what you are saying…The fact is, BTC is the future of crypto and the questions traders ask themselves now are if this is the right time to trade? before jumping to a conclusion I think you should take a look at things first. for the past few days, the price of BTC has been fluctuating which means the market is currently unstable and you can't tell if it is going bearish or bullish. While others still continue to trade without the fear of making losses, others are being patient. it all depends on the pattern with which you trade and also the source of your signals. I would say trading has been going smoothly for me, I started with 5 BTC with Ethan Lohr and I have accumulated over 24 BTC in just three weeks, with his strategy…

 17. Hoi Corné dank voor alweer een korte maar heldere video! Ik zou zelf wel erg benieuwd zijn om een keer jouw mening te horen over het duo VET en VTHO. Deze altcoins zijn erg serieus qua opzet en inzet in de reële economie maar lijken nu al wel heel erg lang in de zandbak te strugglen. Ik ben erg benieuwd hoe jij deze coin/ token ziet. Hartelijke groet Sander

 18. Zou helemaal top zijn als je vechain een keer wil analyseren. 👌

 19. Hodl xrp, brad garlinhouse ceo van xrp is lid van het WEF(world economic forum)

  Het is wachten tot de banken afstand nemen van het huidige systeem swift en overgaan tot ripple.

 20. Bedankt weer. Iota zwaar ondergewaardeerd in mijn ogen. Wat vind jij?

 21. Zou graag een analyse op $LTO willen zien, naar mijn idee een heel mooi Nederlands project dat flink aan de weg aan het timmeren is!

 22. Corne goeie uitleg. Bedankt
  Ik ben wel benieuwd naar jou mening over vechain momenteel.

Reacties zijn gesloten.