XPOSE: HOE MARC OVERMARS RALPH DE GEUS EN VASCO ROUW INVESTEERDERS LIJKEN TE MISLEIDEN | BOOS S07E06

laatste update: 10-2022


Lees hier onze mailconversatie met Ralph de Geus:

Lees hier de antwoorden van Ralph op onze wederhoor vragen:

Lees hier onze mailconversatie met Vasco Rouw:

Vandaag: deel II over XPOSE Protocol. Even voor wie het gemist heeft: XPOSE is een cryptotoken, waarvan de koers alle kanten op ging en uiteindelijk veel investeerders met lege handen achterbleven. Allerlei bekende namen hadden zich verbonden aan de token in de rol van ‘adviseur’. In de vorige aflevering gingen we langs bij Vasco Rouw, self-made miljonair én een van de adviseurs. Nu is het hoog tijd om ook eens een bezoekje te wagen aan de andere twee bekende adviseurs: Ralph de Geus van BALR en 433, en Marc Overmars, tegenwoordig technisch directeur bij Royal Antwerp FC. 

Wil je aangifte doen? Of boos over iets anders? Wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl!

Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen.

Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal!

Volg ons ook op Instagram:

http://instagram.com/debroervanroos
e

30 gedachten over “XPOSE: HOE MARC OVERMARS RALPH DE GEUS EN VASCO ROUW INVESTEERDERS LIJKEN TE MISLEIDEN | BOOS S07E06”

 1. BOYCOTTEN ! <<BALR>>°
  Boycots roepen meestal op om producten van een bepaald bedrijf NIET TE KOPEN >> BALR
  Doel van een boycot is om het bewuste bedrijf te bewegen tot het verrichten of staken van bepaalde handelingen.>>EXPOSE <<

  Actie starten, inzamelingsactie boycotten BALR.
  flinke vuilnisbelt met BALR kleding die gekocht zijn door de consumenten, en die je nu echt niet meer wil dragen.. na dit schandaal!
  {knip of scheur overal de letter R uit.. 😁, of doe er iets orineels mee, wat laat blijken dat je BALR hebt geboycot! en dan naar de media ermee}! onder de aandacht brengen wereldwijd!}
  helaas/gelukkig heb ik zelf geen BaL r kleding,.. maar lijkt me goed statement!

 2. Grappig om te zien hoe voetbal altijd samen gaat met criminaliteit

 3. Hey Tim Hofman! Wanneer ga je mevrouw Kaag van D66 aan een kruisverhoor onderwerpen eigenlijk? Of laat je jouw grensoverschrijdende linkse vriendjes met rust?

 4. Crypto currencies vallen weg wanneer het nieuwe Quantum internet zijn intrede doet. Er is dan geen enkele crypto verbinding meer, en aangezien in het nieuwe echte Quantum Financial System wat van goud certificaten voorzien zal zijn, geen crypto's zal opnemen vrees ik dat gans die Bitcoin , XRP etc…. handels hun geld gaan verliezen.

 5. Ik hoor nog steeds enorm veel geruchten over Vasco (en zijn vrouw) over allerlei NFT projecten die naar 0 gaan

 6. kende de token geen eens. dus met recht een shitcoin. goed artikel 🧐

 7. ik hoop dat jullie ze kunnen pakken, anders kan ik ook helpen. 😉

 8. Waarom hebben jullie wel Engelse ondertiteling maar geen Nederlandse? Voor slechthorende mensen is het lastig te volgen

 9. BOOS is onderdeel van een groter onderdeel en niet te vertrouwen!!! Problem reaction solution

 10. Super tof wat jullie doen @ Boos .. walgelijk die Marc Overmars vies zielig narcistisch mannetje!! en al die andere vuile vieze oplichters/ zakkenvullers en narcisten. Dat je met jezelf kan leven door jezelf te verrijken over de rug van een ander!! walgelijk vind ik het!! Karma = a bitch!! hoop ik voor hun!!!!

 11. Vasco zit in een aflevering van het programma Waar Doen Ze Het Van op NPO1. Kun je zien waar hij al het geld aan uit geeft. 💰 💰 💰

 12. Schimmig volk. Als je fouten maakt moet je op de blaren zitten en slachtoffers compenseren, Maar nee hoor, verstoppertje spelen. Zielig.

 13. Tim ga nou volgende keer gewoon je auto dwars voor de uitgang parkeren en koop een AK-47 voor de sier.

 14. Dit weten en toch t merk supporten want ja als je t draagt die massa productie dan ben je toch stoer….
  Let wel: grote oplichter en als je t merk draagt ben je zelf ook opgelicht..

 15. speculeren is een gok net zoals aandelen, je kan winnen maar ook verliezen & dat weet je van te voren. dus is het geen oplichting volgens de wet.

 16. Tim begrijpt de munt ook niet. Had je meer aan marketing, pump, besteed, dan was de munt wel gestegen, maar doordat het geen businessmodel had, was de schade nog groter. Pump and dump dus en misleiding.

Reacties zijn gesloten.