Winstgevendheidsniveaus van houders laten zien dat deze meme-munt de beste investering is


Meme-munten waren de afgelopen maanden rave na het succes van PEPE. Maar nu de hype eindelijk is bedaard, heeft het investeerders de ruimte gegeven om te kijken naar de meme-munten die eigenlijk de meeste belofte inhouden. Deze oudere meme-munten zijn al een tijdje op de markt en hun communities zijn nog steeds erg actief. Ze hebben echter niet allemaal goed standgehouden qua prijs, dus in dit rapport bekijken we de meme-munt die zelfs tijdens de bearmarkt het beste presteerde.

Meme Coin-winstgevendheid vergelijken

In dit rapport bekijken we de grootste meme-munten, waaronder Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Floki Inu (FLOKI) en Dogelon Mars (ELON). Al deze munten presteerden zeer goed in de bullmarkt van 2021 en groeiden elk meer dan 1.000x.

De bearmarkt is echter niet aardig voor hen geweest en hun prijzen zijn aanzienlijk gedaald ten opzichte van hun hoogste waarden ooit. Gezien deze prijsdaling heeft de winstgevendheid van deze munten ook geleden. Maar sommigen hebben het beter gedaan als het gaat om het rendement van hun houders.

Gegevens van IntoTheBlock laten zien dat de winstgevendheidsniveaus van Dogecoin de hoogste blijven van alle meme-munten. Ondanks dat de prijs met ongeveer 85% is gedaald ten opzichte van ATH, maakt een indrukwekkende 47% van alle DOGE-houders nog steeds winst. Dit brengt het percentage houders dat verliezen ziet op 52% ​​en 1% zit in neutraal – wat betekent dat ze hun munten hebben gekocht tegen dezelfde prijs als de meme-munt op dit moment verhandelt.

DOGE profitability remains the highest out of all meme coins | Source: IntoTheBlock

In tegenstelling hiermee ziet slechts 16% van de Shiba Inu- en Dogelon Mars-houders enige winst tegen de huidige prijzen. De kloof tussen degenen die winst maken en degenen die verliezen lijden, blijft enorm, met 81% van de SHIB-houders die verliezen lijden en 83% van de ELON-houders die verliezen lijden.

Floki Inu is er in dit opzicht in geslaagd om nog slechter te presteren. De houders van de meme-munt zijn het slechtst af van de lijst met slechts 14% in het groen. Houders met verliezen kwamen echter minder uit dan SHIB- en ELON-houders, waarbij 78% van de FLOKI-houders verliezen zag. De rest van de investeerders, 8%, zit in het neutrale gebied.

Dogecoin-prijsgrafiek van TradingView.com (Meme-munt)

DOGE is most profitable of all meme coins | Source: DOGEUSD on TradingView.com

Meme-munten gaan ten onder met de markt

De meme-munten zijn momenteel down, maar dat geldt ook voor de algemene sector. Het gebrek aan momentum heeft de prijzen in de hele ruimte negatief beïnvloed, waarbij de grootste activa, zoals Bitcoin en Ethereum, onder kritieke ondersteuningsniveaus handelen.

Dogecoin, Shiba Inu, Floki Inu en Dogelon Mars hebben allemaal dezelfde trend gevolgd en zullen waarschijnlijk een opwaartse trend zien zodra Bitcoin begint te herstellen. Voorlopig wachten beleggers hun tijd af aangezien de Fear & Greed Index neutraal blijft staan, wat wijst op besluiteloosheid in de markt.

Volg Beste Owie op Twitter voor marktinzichten, updates en af ​​en toe een grappige tweet… Uitgelichte afbeelding van iStock, grafiek van TradingView.comPlaats een reactie