WINST gemaakt! Nice! Maar wat nu???


▶▶▶ GROEIDIVIDEND:
hier heb ik een abonnement op, zij selecteren elke maand ongeveer 10 aandelen die koopwaardig zijn:

▶▶▶ Aandelen Broker
Dividend aandelen kopen? Gebruik dan de fijnste broker van het land:

▶▶▶ GOUD KOPEN
Goud kopen om ook in deze belangrijke investering een voet te hebben? Open dan geheel GRATIS een account bij:

▶▶▶ BITCOIN EN CRYPTO

▶ Coinbase: Bitcoin en talloze crypto kopen en ontvang €9 bij gratis aanmelden voor een wallet:

▶ Binance: Handel in cryptocurrency met 5% korting op Binance:

▶▶▶ INSTAGRAM:

▶ FACEBOOK-GROEP:

▶ WEBSITE

https://bitcoinhulp.com/

OVER PASSIEF INKOMEN MET DIVIDEND AANDELEN:
Mijn naam is Jonathan Jacob Meijer en mijn vlogs gaan hoofdzakelijk over een passief inkomen genereren door middel van dividend aandelen. Voor velen is een leven van 5 dagen per week 8 uur per dag loonarbeid tot het 67ste levensjaar een ondraaglijk idee.

EEN PASSIEF INKOMEN
Een oplossing is een passief inkomen genereren waarmee je ten minste 1 of 2 dagen per week minder hoeft te werken en meer tijd hebt voor de zaken die er echt toe doen: Familie, (klein)kinderen, vrijwilligerswerk, hobby`s, gezelligheid met vrienden, de natuur etc.

VASTGOED VERHUREN?
Nu zijn er talloze manier van een passief inkomen, bv het kopen van vastgoed met als doel dit te verhuren. Dit is een rompslomp en gedateerd model. Bovendien is het niet voor iedereen toegankelijk.

DE WEG VAN DE ELITE
De meest elite manier van passief inkomen is het dividend investeren. Daarmee koopt men aandelen van bedrijven die als “elite” bestempeld mogen worden. Deze bedrijven keren doorgaans elk kwartaal een dividend (deel van de winst) uit aan de aandeelhouders. Deze bedrijven hebben ook de neiging om hun dividend bijna altijd jaarlijks te verhogen.

TOEGANKELIJK
Dividend investeren is ook zeer toegankelijk omdat het openen van een beleggingsrekening tegenwoordig eenvoudig vanaf de laptop of zelfs mobiele telefoon kan.

EENVOUDIG
Ook kan men met minimale bedragen beginnen en hoeft men geen grote risico`s te nemen, want de bedrijven waarin men investeert zijn elite bedrijven en de kans dat zij het dividend drastisch verminderen is niet aannemelijk.

INDEXFONDSEN
Uiteraard kan men ook met Indexfondsen en Index aandelen een passief inkomen genereren. Dit is niet de hoofdzaak van dit kanaal maar zeker een goede optie voor mensen die willen beginnen met aandelen kopen. Dit risico is nog lager dan individuele dividend aandelen.

#passiefinkomen #investing #crypto

Dividend, investeren, bijbaan online, passief inkomen opbouwen, vastgoed, onlinejobs, minimalisme, geld verdienen online, reizen en werken, online job, geld verdienen, vanuit huis werken, thuis werken, beleggen, aandelen top 10, beste aandelen, Forex, dividend, huis verhuren, eigen onderneming, miljonair worden, Indexfondsen, aandelen, aandelen, Degiro, ETF, Goud, Bitcoin, investeringsvastgoed, vastgoedinvesteringen, vastgoed, aandeel kopen, beginnen met investeren, Defi

8 gedachten over “WINST gemaakt! Nice! Maar wat nu???”

 1. Stablecoins. Ik ben als de dood om een groot bedrag in usdTether te stoppen. Stel, Bitfinex/Tether implodeert (als US NY/court tot oordeel komt) en USDT gaat naar 0. Welke stable coin gebruik jij? uSDC is terk in opkomst maar in NL niet op coinbase beschikbaar. Wel op Binance. Anyway, DAI misschien? USDB (binance)

 2. Denk je dat het overall slim is om je hypotheek af te lossen ? “Ze” zeggen toch dat het goed is om schulden te hebben

 3. Hoi Jonathan,

  Laat jij de rent altijd in dezelfde currency uitbetalen dus:
  Btc in btc
  Eth in eth

  Of doe jij dit op een andere manier?

  Groet, Wim

 4. Hi Jonathan,

  Zou je ook eens filmpje kunnen maken of info geven hoe je het snelst crypto winst kan omzetten in stablecoins of eur, platformen ect.. Want stel als ik nu een altcoin heb die ineens snel 10 x gaat en ik wil winst nemen ect? En hoe het zit met de belastingen als je winst op je bankrek stort?

 5. Hoi Jonathan, zou je kunnen uitleggen waarom je op Blockfi zit en niet op Celsius?

 6. Jonathan, zelf heb ik mijn bitcoin op youhodler gezet. Het is hier helaas duur om winst in stablecoins te zetten. Is BlockFi hiervoor een goedkopere optie?

Reacties zijn gesloten.