Whale verplaatst enorme hoeveelheid Shiba Inu-tokens terwijl SHIB onthult aan Metaverse


Terwijl het crypto-activum met hondenthema zich klaarmaakt om zijn nieuwe metaverse te lanceren, draagt ​​​​een cryptowalvis plotseling biljoenen Shiba Inu (SHIB) -tokens over.

Volgens een tweet van Whale Alert zei een platform voor het volgen van walvissen dat een groot aantal SHIB-tokens (3.323.256.285.484) ter waarde van bijna $ 30,48 miljoen van de ene onbekende portemonnee naar de andere was verplaatst.

Metaverse lancering

De adressen die in de transacties worden gebruikt, zijn niet gekoppeld aan cryptocurrency-markten, dus het is onwaarschijnlijk dat de actie iets te maken heeft met het kopen of verkopen van de trending meme-munt.

Het Shiba Inu-team heeft onlangs verschillende aankondigingen gedaan en deze massale overdracht van SHIB-tokens vond hier middenin plaats. Ten eerste zeiden de ontwikkelaars van Shiba Inu dat ze hun nieuwe metaverse willen onthullen op het South by Southwest (SXSW) festival 2023 in Austin, Texas.

Een virtual reality (VR)-rondleiding door de WAGMI-tempel, een van de 11 locaties in Shiba Inu’s metaverse waar de Dogecoin (DOGE)-wedstrijd wordt gepresenteerd, zal in de tentoonstelling te zien zijn.

Uitbreiding van de reikwijdte van Shiba Inu

Voor het op Ethereum gebaseerde Shiba Token Decentralized Community Project hebben miljoenen toegewijde SHIB-supporters zich georganiseerd in een beweging die ze de #ShibArmy noemen. Als gevolg hiervan wordt de cryptocurrency consequent in de top 15 geplaatst op basis van marktkapitalisatie. Volgens de blog van Shiba Inu Ecosystem:

De unieke mogelijkheden die in HUB’s zoals WAGMI Temple zullen zitten, zorgen ervoor dat SHIB: The Metaverse opvalt. “HUB’s zijn epicentra van activiteit binnen de Metaverse en bieden onderscheidende ervaringen die zijn geworteld in het thema van elke HUB”, legt Sherri Cuono, Metaverse-adviseur van Shiba Token, uit.“ Elk biedt speciale attracties die alleen in die hub kunnen worden ervaren. De rode draad is een uitgebreid digitaal of digitaal-plus-IRL-hulpprogramma, waaronder activiteiten, handel, maatwerk, expressie, evenementen, onderwijs, verkennen en meer. Gebruikers kunnen een passief inkomen verdienen, in-game middelen verzamelen, beloningen genereren en zelfs hun eigen ruimte hebben om hun projecten te bouwen en te beheren in SHIB: The Metaverse.”

Aan de andere kant heeft het Shiba Inu-team zojuist enkele nieuwste upgrades voor het Shibarium-netwerk aangekondigd. Het zal binnenkort een laag-2-schaalprotocol implementeren en Bone ShibaSwap (BONE) promoten als het officiële virtuele activum dat aan de blockchain is gekoppeld.

Binance, de grootste cryptocurrency-uitwisseling ter wereld gemeten naar volume, werd ertoe aangezet om als gevolg van deze stap maar liefst 4 biljoen Shiba Inu-tokens in te zetten.

Bron: SHIBUSD op TradingView.com

Op het moment van schrijven was de handelsprijs van Shiba Inu $ 0,00001032 met een 24-uurs handelsvolume van $ 667,322 miljoen. De prijs van Shiba Inu is in de afgelopen 24 uur met 7,72% gestegen en in de afgelopen 7 dagen met bijna 24%, met een marktkapitalisatie van $ 5,655 miljard.

Uitgelichte afbeelding van Somagnews, grafiek van Tradingview.com.Plaats een reactie