Wereldwijde politieke leiders om te spreken op de Bitcoin 2023-conferentie


Sluit je aan bij wereldwijde politieke leiders in Miami Beach, 18-20 mei, om de toekomst van Bitcoin te ervaren, een sterkere gemeenschap op te bouwen en voorstander te zijn van pro-Bitcoin-wetgeving.

Disclaimer: BTC Inc. is eigenaar van zowel The Bitcoin Conference als Bitcoin Magazine.

De Bitcoin 2023-conferentie, die van 18-20 mei in Miami Beach wordt gehouden, zal enkele van de meest prominente politieke leiders van over de hele wereld ontvangen. Het evenement zal technische innovators, Bitcoin-enthousiastelingen en marktleiders samenbrengen om de nieuwste ontwikkelingen in de Bitcoin-industrie te bespreken. De conferentie is bedoeld om een ​​platform te bieden voor uiteenlopende opvattingen en meningen om een ​​sterke Bitcoin-gemeenschap op te bouwen die zich richt op het oplossen van echte problemen en het vinden van oplossingen. Sprekers op de conferentie zullen verschillende maatschappelijke geledingen vertegenwoordigen, van academici tot ingenieurs tot politici.

Brandon Green, Director of Events bij BTC Inc., is van mening dat het brengen van politieke sprekers naar de conferentie meer is dan alleen het benadrukken van de toenemende acceptatie van Bitcoin in de politieke sfeer. “Wij geloven dat we kampioenen kunnen creëren voor de industrie in Washington en daarbuiten door in contact te komen met politici die openstaan ​​voor het idee van Bitcoin, en door hun begrip van Bitcoin tijdens de conferentie te vergroten”, zegt hij.

Onder de politieke figuren die op de conferentie zullen spreken zijn senator Cynthia Lummis uit Wyoming, gouverneur Ridwan Kamil van West-Java, congreslid Patrick McHenry uit North Carolina, congreslid Byron Donalds uit Florida, voormalig democratisch congreslid Tulsi Gabbard uit Hawaï en voormalig congreslid en Witte Huis Senior staf David McIntosh.

Senator Lummis is een fervent voorstander van Bitcoin en technologische innovatie. Ze zal haar mening geven over de rol van Bitcoin in de financiële sector en haar medesponsor van de Financial Innovation Act van 2021, die oproept tot een regelgevend kader voor cryptocurrencies en blockchain-technologie.

Gouverneur Kamil houdt toezicht op een bevolking van meer dan 50 miljoen mensen en is een visionaire leider die gelooft in het omarmen van innovatie ten behoeve van de mensheid. Hij werkt samen met Amerikaanse entiteiten om onderwijs en acceptatie van Bitcoin naar Indonesië te brengen en loopt voorop bij deze initiatieven.

Congreslid McHenry zet zich in voor een betere toegang tot financiële instrumenten en heeft al gepleit voor de goedkeuring van baanbrekende wetgeving zoals de Tax Cuts and Jobs Act. Congreslid Donalds, aan de andere kant, is een voorvechter van hervorming van het onderwijs en de hervorming van het strafrecht, en is een fervent criticus van de digitale valuta van centrale banken en financieel toezicht. Voormalig congreslid Gabbard zal zeker waardevolle inzichten brengen in de discussies over de rol van Bitcoin bij het vormgeven van de toekomst van het land. David McIntosh, als voormalig congreslid en senior staf van het Witte Huis, pleit voor pro-Bitcoin-wetgeving op zowel staats- als federaal niveau, en handhaaft Bitcoin als een veilig alternatief om de Amerikaanse dollar op te blazen.

De Bitcoin 2023-conferentie belooft een opwindend evenement te worden voor zowel Bitcoin-enthousiastelingen als marktleiders. Met uiteenlopende standpunten en perspectieven die door de sprekers worden vertegenwoordigd, biedt de conferentie een unieke kans voor aanwezigen om te leren en in contact te komen met toonaangevende experts in het veld.

Plaats een reactie