Wat zijn aandelen? – Aandelen voor beginners!

laatste update: 08-2022


πŸ“Š Wil jij zelf gaan beginnen met beleggen in aandelen? πŸ“Š

Je kunt zelf gaan beginnen met beleggen bij een broker. Mijn voorkeur broker, waar ik zelf ook transacties mee maak is DEGIRO. Deze broker bieden lage kosten, veel handelsproducten en een handige app. Door hun innovatieve service hebben ze inmiddels al 66 internationale awards gewonnen. Maak hier een gratis account aan:

Grote kans dat jij wel eens van het woord aandelen hebt gehoord. Steeds meer mensen hebben het over aandelen, maar veel mensen hebben nog geen beeld bij het woord aandelen. Weet jij al wat aandelen zijn?

Mocht je dit nog niet weten dan kijk jij naar de juiste video! In deze video geef ik een korte en duidelijke uitleg wat aandelen nu precies zijn.

Deze video is onderdeel van de β€œaandelen voor beginners” serie. In deze serie gaan we alle moeilijke termen bij langs zo dat jij stapje voor stapje een expert kan worden op de beurs!

β€” Over de muziek β€”
––––––––––––––––––––––––––––––
Good Vibes by MBB
Attribution-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-SA 3.0)
Free Download / Stream:
Music promoted by Audio Library
––––––––––––––––––––––––––––––

14 gedachten over “Wat zijn aandelen? – Aandelen voor beginners!”

  1. Hey stephan, had je al een mail gestuurd met de berekening uit de vorige video? Ik heb namelijk nog geen mail ontvangen. Of ga je het in een nieuwe video bespreken zodat je geen mails hoeft te versturen? Mijn email is rick.ijdens@outlook.com.

  2. Dus je koopt een stukje van een bedrijf en jij krijgt daar geld van of denk ik nu verkeerd?

  3. Maar als ik bijvoorbeeld 50.- heb, kan ik dan ook een aandeel van bijvoorbeeld apple kopen van 132.-. Dat ik zegmaar een half aandeel koop?

Reacties zijn gesloten.