Wat is Uniswap en hoe werkt Uniswap?


Ben jij nieuw in de “crypto space” en wil jij in het Nederlands horen en zien wat Uniswap is, hoe je Uniswap gebruikt en hoe je tokens swapt, dan is dit het juiste filmpje voor jou!

De Uniswap website –

Uniswap is een op Ethereum gebaseerde exchange waarmee iedereen ERC20-tokens kan wisselen. Traditioneel vereisen token-swaps dat kopers en verkopers liquiditeit creëren, Uniswap creëert automatisch markten. Uniswap is ontworpen om het liquiditeitsprobleem van gedecentraliseerde beurzen op te lossen Uniswap is een op Ethereum gebaseerde beurs waarmee iedereen ERC20-tokens kan wisselen. Traditioneel vereisen token-swaps dat kopers en verkopers liquiditeit creëren, Uniswap creëert automatisch markten.

Subscribe op ons kanaal voor je periodieke Bitcoin / Crypto Boost!
Of bezoek onze website: www.bitcoinboost.nl

——————————————————————-

* Link naar de video over MetaMask –

——————————————————————-

ANDERE BELANGRIJKE SITES:
– Etherscan –
– Ethplorer –
– MetaMask –

——————————————————————-

LINK NAAR COINBASE:

Maak je account nu aan en verdien tot $158 dollar in crypto o.a. door filmpjes te kijken en simpele vragen te beantwoorden.

Nadat je je Coinbase account hebt aangemaakt en geverifieerd bent kan je Bitcoin en andere cryptocoins/cryptotokens inkopen, versturen en verhandelen. Als je voor €92 of meer aan crypto koopt of verkoopt, ontvangt je voor €9 aan gratis bitcoins.

——————————————————————-

DOWNLOAD THE BRAVE BROWSER HIER:

Brave is een internetbrowser die malware bestrijdt en tracking voorkomt, waardoor uw informatie veilig blijft.
Met Brave kun je BAT-tokens verdienen terwijl je de browser gebruikt, door vrienden uit te nodigen of door je website en sociale media te koppelen om donaties te ontvangen.

——————————————————————-

Crypto.com is het cryptocurrency- en betalingsplatform dat een reeks producten omvat die gericht zijn op het promoten van de acceptatie van cryptocurrencies op een grotere schaal. Op dit moment biedt het platform MCO Visa-kaarten, wallet- en portfoliobouwdiensten.

Meld je hier aan voor hun platform en krijg MCO tokens ter waarde van $50 dollar gelijk in je wallet. Verder heb je de mogelijkheid om geheel gratis de Midnight Blue MCO Visa Card aan te vragen –
Referral Code – 6qzdytth7c

——————————————————————-

Bewaar al je crypto veilig op de Ledger crypto wallet.
BESTEL JE LEDGER HIER:

——————————————————————-

VOLG ONS OOK OP:
– Instagram:
– Twitter:
– Facebook:
– LinkedIn:

——————————————————————-

#Uniswap #DecentralizedExchange #Ethereum #ETH #crypto #cryptocurrency #altcoins #tokens #Bitcoin #BTC #DEX

5 gedachten over “Wat is Uniswap en hoe werkt Uniswap?”

  1. Zou je nog willen uitleggen hoe dat zit met de your rate : * uni /week?

  2. Heeft u een mailadres, want ik zou graag meerdere vragen hierover stellen, uitgebreid.

  3. Mooie duidelijke video. Ik vind persoonlijk de gasfee nogal veel maar dit is vaak en enige platform waar je onbekende alts kun aanschaffen. Is er een mogelijkheid om de gasfees zo laag mogelijk te houden?

Reacties zijn gesloten.