Wat is Threshold (T) en waarom zwelt deze minder bekende munt met 146%?


Vorig jaar, NUCypher en KEEP Network samengevoegd en creëerde het Threshold Network, een gedecentraliseerde organisatie die de talloze privacy- en beveiligingsproblemen in de blockchain-ruimte aanpakt. Het utility- en governance-token, T, is sinds het begin van 2023 in opkomst naarmate het netwerk meer buzz veroorzaakte.

De munt is wekelijks met 146% gestegen en wordt vandaag de grootste winnaar in de top 100 cryptolijst van CoinMarketCap.

On-Chain, Off-Chain Ontwikkelingen Lijst Drempel

Op 26 januari, gecentraliseerde exchange CoinBase aangekondigd de ondersteuning voor het Threshold-token. Deze notering zou het token in staat stellen om momentum te krijgen in de ruimte voor particuliere beleggers. Het dev-team is ook gefocust op ontwikkelen zijn tBTC-project, een manier voor Bitcoin-houders om hun munten te gebruiken op Ethereum-gebaseerde DeFi.

Volgens Threshold blogpost eerder deze week was de vroege lancering door het netwerk van zijn Bitcoin-Ethereum-brug een reactie op de recente ontwikkelingen in de wereld van het overbruggen van de twee belangrijkste cryptocurrencies.

Threshold (T). Image: Freepik

Een snelle definitie van drempel (T)

Het T-token is een cryptocurrency die meerdere doelen dient, waaronder het doen van betalingen, het beïnvloeden van de richting van het project door middel van stemmen en het inzetten op rente en andere prikkels.

Het is een van de belangrijkste Web3-initiatieven vanwege het cross-chain-element van het netwerk en de privacy- en toegangscontrolefuncties die het gebruikt.

Threshold is niet uw normale cryptocurrency, omdat het zijn gebruikers niet rijk wil maken door handel en investeringen, en er ook niet naar streeft om ervoor te zorgen dat transacties zo snel mogelijk worden voltooid.

Hoewel het geen NFT’s of een metaverse biedt, wordt het wel geleverd met een aantal DeFi-functies.

Wat betekent dit voor drempelwaarde (T)?

Het token heeft nieuwe hoogtepunten bereikt na de aankondiging van de CoinBase-lijst. Threshold probeert momenteel boven $ 0,064 uit te komen, maar is daar niet in geslaagd. Drempel wordt ondersteund op $ 0,042, hetzelfde ondersteuningsniveau dat de crashniveaus van de cryptomarkt van mei tot juni niet heeft verlicht.

Als het token een correctiefase doormaakt, kan T $ 0,033 ondersteuning terugdraaien, wat mogelijk een bearish marktbeweging zou kunnen afzwakken.

Crypto total market cap at $997 billion on the daily chart | Chart: TradingView.com

Op het moment van schrijven realiseren T-houders winst ondanks het bullish momentum van het token dat tekenen van versoepeling vertoont.

Op de korte tot middellange termijn zouden investeerders en handelaren van het token moeten verwachten dat er volatiliteit op de markt komt als het token vandaag eindigt en niet in staat is om zijn gewenste doelen te bereiken. Ondertussen, aangezien dit scenario zich zou kunnen afspelen, Bitcoin probeert de weerstand van $ 23k te doorbreken.

Als BTC deze weerstand doorbreekt, kan Threshold vertrouwen op zijn ietwat hoge correlatie met de koningscrypto om de winst te vergroten.

– Uitgelichte afbeelding door AviationistPlaats een reactie