WAT IS ETHEREUM: DeFi Koning Kopen of Niet? $ETH ETF & Mijn Ethereum Prijsverwachting! πŸš€πŸš€


WAT IS ETHEREUM: DeFi Koning Kopen of Niet? $ETH ETF & Mijn Ethereum Prijsverwachting! πŸš€πŸš€

πŸ“ˆ Beste broker voor een lange termijn portfolio?
πŸ’° Meld je aan en handel de eerste €10.000 gratis
πŸ‘‰ Bitvavo: πŸ‘ˆ

πŸ₯‡ NordVPN + 4 maanden gratis:

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

00:00 – 01:30 Introductie
01:30 – 05:27 Wat is Ethereum, Ether en hoe werkt het?
05:27 – 06:17 Ethereum verwachting
06:17 – 06:36 Waar het beste Ethereum kopen?
06:36 – 08:15 De grootste crypto bedreiging (en oplossing)

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

Wat is Ethereum (ETH) en hoe werkt deze cryptocurrency? Wat is Ethereum? Alles wat je moet weten! Wat is ether, en hoe werkt het? Ethereum verwachting. Ethereum kopen. Wat is Ethereum? Een beginnersuitleg in gewoon Engels.

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

πŸ’Ž Benieuw naar mijn beste 5 altcoins voor 2024?
πŸ“ Vraag mijn gratis crypto gems onderzoek aan
πŸ‘‰ Gems: πŸ‘ˆ

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

πŸŽ₯ Gratis crypto training volgen?
βœ… Meld je aan en kijk deze week nog!
πŸ‘‰ Training: πŸ‘ˆ

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

πŸ”— Connect met mij en de community!
🀝🏻 Instagram:
🀝🏻 Discord:
🀝🏻 Twitter:
🀝🏻 TikTok

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

⭐ Bekijk mijn producten en lees de crypto blog op de website!
πŸ’» Website:

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

Disclaimer: al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiΓ«le begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieΓ«n en niet alle strategieΓ«n passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

#ethereum #eth #crypto

30 gedachten over “WAT IS ETHEREUM: DeFi Koning Kopen of Niet? $ETH ETF & Mijn Ethereum Prijsverwachting! πŸš€πŸš€”

 1. Get ready to witness Blocksailor token defy all expectations! πŸš€

 2. πŸš€ Experience the thrill of Blocksailor token's rise to greatness! 🌟

 3. Blocksailor token: where hype meets reality, and dreams become riches! πŸ’°

 4. Considering Blocksailor token for its future growth. Safety is a top concern.

 5. I have faith in Blocksailor's capacity to expand. It's a fun endeavour!

 6. Dankjewel je was weer duidelijk een simpel voorbeeld maakt veel duidelijk

 7. Leerrijk, laagdrempelig en motiverende video weer! πŸš€πŸš€πŸ’°

 8. Super toffe video ,ook mijn grootste investeringπŸ˜‡πŸ˜‡

 9. hey Topper! daar moest ik zo aan wennen en nu heb je t niet gezegd ben ik helemaal van slag! Ik doe sinds kort aan traden en heb jouw cursus en ik zit de de Wolfpack discort. Lijkt zo makkelijk. Kopen wanner het laag is een verkopen wanneer die hoog staat maar er zitten zoveel lagen van, excuseer, Vette Shit in het herkennen van openingen voor trades, voorspelen waar de resistance gaat komen en voorspellen wanneer zon gaat uitbreken. Ik vind het bijzonder hoe veel passie en kennis jij hebt in je filmpjes. het uitleggen van BTC en ETH is goed. En zo zullen er verbeterde versies blijven komen en dan zitten we in WEB 3. Ik vind je één van de grote op You Tube. En als iemand denkt dat ik dit slijm voor 20 Usdt, bij deze als ik hem win doneer ik hem aan iemand of doel van Corne zijn keuze. Ik schijf dit zodat ik hoop dat ie nog meer post. En iedereen die filmpjes kijkt van 100 euro per dag met scalping… dit is net als wiskunde je leert vanaf het begin en als je een paar lessen mist snap je er geen reet van maar doe gewoon een trucje. Ik ben op mijn werk hele dag met procestrend bezig en ik vind het vind het pittig dus het is echt een vak.

  Yo Corne blijf aub doorgaan met je filmpjes!!!! Greeetz Candyman

 10. Weer een relaxe video, die een leek als ik vooruit helpπŸ‘Œ

 11. Dank voor de uitleg over mijn lievelingscoin❀

 12. Fijne reeks zo. Erg informatief en leerzaam om meer over de verschillende coins te weten te komen! Thanks en kijk uit naar de volgende munten!

 13. Thanx maat wederom duidelijke uitleg met meer info als elders.🫑

 14. Hoi Corne ik kijk regelmatig maar zou eens graag jou idee hebben van chimpzee zou je daar eens iets over kunnen zeggen wat jou verwachting is van chimpzee ga vooral zo door top

 15. EarnTv (ETV) als je een miljonair wil zijn β€οΈπŸš€

 16. vraagje : ik zie de laatste tijd grote verschillen in prijs van chainlink in verschillende beurzen coincodex geeft 17.4 en btvavo 16.9 tenen krommend. gaat dat met de bull run zo blijven ? anders kan ik b eter verhuizen.

Reacties zijn gesloten.