Wat is er aan de hand met Tesla Model 3? – RTL Z NIEUWS in 2022

laatste update: 06-2022


De productie van de Tesla Model 3 ligt weer stil. Niks aan de hand, zegt Tesla. Maar is dat wel zo? En wat betekent dit voor de half miljoen mensen die een Tesla 3 besteld hebben?

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu live het nieuws op
Website :
Facebook :
Twitter : z

23 gedachten over “Wat is er aan de hand met Tesla Model 3? – RTL Z NIEUWS in 2022”

 1. Een van de grootste economische en bedrijfsmatige zeperds die in de moderne geschiedenis is gemaakt. Langzaam aan maar zeker komt naar boven dat Tesla grotendeels vol zit met gebakken lucht, niet volledig uitontwikkelde technologie, niet afdoende getest, veel te hoge kosten, enorme problemen wat betreft productiecapaciteit, batterijproductie en wat dies meer zij. Wat bovenal een regelrechte schande is, is de substantiële hoeveelheid subsidie (Amerikaans belastinggeld) dat Tesla heeft mogen ontvangen, miljarden dollars heeft opgehaald door het uitgeven van aandelen op de beurs (van met name particuliere beleggers) , de onrealistische verwachtingen die men heeft gewekt bij menigeen en nu dus honderdduizenden mensen die met smart op hun bestelde Tesla zitten te wachten en die een reserveringsaanbetaling hebben gedaan. Het enige dat het tot zover heeft opgeleverd zijn zware verliezen, kwartaal na kwartaal. En dit blijkt op termijn niet echt te gaan veranderen. Maar…. de heer Musk echter kan een mooie bonis van ruim 2 miljard dollars de komende 10 jaar wel tegemoet zien. Als in: wat klopt hier niet?
  Tesla Motors blijkt uiteindelijk niets meer te zijn dan en andere variant op een soort van pyramidespel, een investerings-scam, een misselijkmakende grap die aan Madoff doet denken. Hopelijk dat het Amerikaanse Congress zo spoedig mogelijk actie gaat ondernemen en ook de Europese Comissie in actie komt om de verantwoordelijken, met dhr. E. Musk voorop, aan te pakken en aan de tand te voelen.

 2. Wat een slecht item! Zoeken naar iets negatiefs en dat 3 minuten lang uitmelken. Als je geen nieuws hebt maak dat dan niet zelf. Pure sensatiezoekerij en dat mensen klikken op je video. Ga de inhoud eens in. Wat is wel bereikt, op welke manier en wat voor verandering kan dit ons brengen. Totale gebrek aan achtergrondinfo. Jammer RTL

 3. "2000 per week, dat zijn er 8000 per maand" <– Ik had van RTL Z wel verwacht dat ze wisten dat je niet van 1 week * 4 moet doen om de per maand te krijgen maar * 52 / 12 om de per maand te krijgen. Wat 8666 Tesla's per maand zijn, afgerond 9000 en niet 8000.

 4. Kijk eens wat tesla bereikt heeft in 10 jaar in tegenstelling tot andere automerken…
  Waarom zo negatief over tesla?

 5. er is niks gevaarlijks in die Tesla fabriek Tesla heeft gewoon een beetje geld problemen of voor bugs en foutjes weg te halen waar zo veel negatieve berichten op het internet TEGEN Tesla is iedereen tegen het de planeet weer wat gezonder te maken of wat Tesla wil de planeet weer wat groener maken maar waarom zoveel negatieve berichten

 6. en nog iets wees niet zo van dat Elon Musk zoveel geld krijgt Kijk eens naar de wagens van Tesla ze zijn elektrisch dus zoals met gsms of computers of games zitten er foutjes en bugs een elektrische auto heeft die ook maar zijn wat moeilijker om ze optelossen daarom duurt het zo lang dus NIET zo NEGATIEF AUB!!

 7. wat een arrogantie. Geef jezelf eens een extra lesuur, kijk jezelf terug en denk dan eens na hoe je overkomt.

 8. echt rlt doe je fucking werk 1,500 Modellen over 2017 naar in april 2018 2k modellen per week dikke prutsers vind je het gek dat jullie achter blijven op yt en social media

Reacties zijn gesloten.