Wat is Dollar Cost Averaging | Lange termijn investering met crypto en Bitcoin!

laatste update: 05-2022


DCA is misschien wel de eenvoudigst investeringsstrategie om te gebruiken. Het voordeel is dat het risico wordt verlaagd en dat je niet de markt hoeft te timen. Er zijn natuurlijk ook nadelen aan deze strategie, de winst wordt gereduceerd door de gespreide verkoop. DCA is een geweldige methode voor alledaagse beleggers en voor beleggers die hun beleggingsproces willen automatiseren.
#investeren #bitcoin #crypto

🔔 Abonneer nu en zet alle notificaties aan voor videos over investeren, persoonlijke financiën en macro economie.

📺 Bekijk de hele video voor meer informatie!
_________________________________________________________________

Support Rich Mind Academy:
► Ontvang €10,- Gratis starttegoed bij BLOX met code: RICHMIND
► Koop veilig & vertrouwd crypto bij Bitvavo:
► Veilig goud/zilver kopen bij Gold Republic:
► Gespreid beleggen in aandelen/obligaties:
► Beleggen met BOTS:
► Investeren in vastgoed vanaf €50,-:
► Sla crypto veilig op met de Ledger Nano X:

Bekijk meer over:
📈 Aandelen training:
💰 Cryptocurrency:
💸 Investeren:
🧠Mindset:

Boeken die Rich Mind kan aanraden:
📗 The Richest Man in Babylon:
📘 Master Your Mindset:
📙 Rich Dad Poor Dad:
📕 The Bitcoin Standard:
📖 Principles (Ray Dalio):

Over Rich Mind:
🎥 Video’s over investeren, persoonlijke financiën en macro economie
🎨 Alle video’s zijn gemaakt door Rich Mind
🔔 Abonneer nu voor informatie over investeren, persoonlijke financiën en macro economie.

Je kan Rich Mind ook volgen via:
► Instagram:
► Facebook:
► LinkedIn:
► Website:

💼 Zakelijke vragen en contact:
Voor zakelijke vragen, of andere vragen/voorstellen kun je contact met ons opnemen via: falco@richmind.nl

Disclaimer:
Alle informatie die je op het kanaal van Rich Mind Academy vindt, is informatief en bevat geen investeringsadvies of aanbeveling om een financieel instrument aan te kopen of te verkopen of om een andere transactie aan te gaan. Wij zijn geen professioneel financieel adviseurs. Als je in crypto wilt investeren, investeer dan alleen geld dat je bereid bent te verliezen, want de kans dat je het verliest is altijd aanwezig. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de investeringskeuzes die jij maakt, de enige die hiervoor verantwoordelijk is, ben jij zelf.

Gebruik jouw geld om te investeren in jezelf, dat is waarom wij Rich Mind hebben opgericht! Als je ons wilt ondersteunen gebruik dan de bovenstaande affiliate links. Abonneer op ons kanaal, geef onze video’s een like, klik op het belletje en laat een leuke reactie achter.

1 gedachte over “Wat is Dollar Cost Averaging | Lange termijn investering met crypto en Bitcoin!”

  1. Geweldige post vriend, ik hou van je inhoud. Het is grappig hoe sommige mensen nog steeds niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld wereldwijd blijven veranderen. Het is tegenwoordig moeilijk voor iedereen die ertegen is. Hoewel ik vanuit het perspectief van een handelaar het gevoel heb dat we echt meer experts in het veld nodig hebben om nieuwelingen / investeerders voor te lichten over hoe de gemeenschap werkt, fluctueert de prijs van BTC de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is en je niet in staat bent om te zeggen of het nu bearish of bullish zal zijn, deze onzekerheid duwt de meeste handelaren weg en dwingt investeerders om vol te houden. Ik zou zeggen dat het totaal verkeerd is om gewoon achterover te leunen en te wachten op een paar verliezen, misschien. Dit doen is de verkeerde manier van denken voor een belegger, omdat het vinden van manieren om steeds meer munten te vinden en op te waarderen onze topprioriteit zou moeten zijn om winst te maken. Het hangt allemaal af van het patroon waarin u handelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 2 BTC en verzamelde meer dan 4,5 BTC in slechts 4 weken met behulp van de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, de heer Wally Bahnam. Zijn methoden zijn top en winstgevend en hij is gemakkelijk te bereiken op Tєlєɠгคm als [ onebahnam ].

Reacties zijn gesloten.