Wat Is Blockchain?


In deze video geven we een korte omschrijving van wat een blockchain is en wat het zo speciaal maakt. We focussen op de pilaren waarop blockchain technologie gebouwd is, zoals decentralisatie, transparantie en distributie.

Blockchain technologie is best wel ingewikkeld dus natuurlijk zit er meer achter dan dat we hier kunnen bespreken. In de podcast aflevering gaan we dieper in op alles rondom Blockchain.

—————————————————————
Klik hier om de hele aflevering te zien:

—————————————————————
Wil jij direct aan de slag met crypto?

Bekijk dan al onze trainingen en services op: www.coinvisie.nl

—————————————————————
Volg ons op:
Instagram:
Tik Tok:
Twitter:
LinkedIn:

Disclaimer:
De informatie in deze video is alleen voor educatieve en entertainment doeleinden en mag niet worden beschouwd als financieel advies. Wij zijn geen financieel adviseurs en onze meningen over cryptocurrencies en gerelateerde onderwerpen zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen en onderzoek. Investeringen in welke vorm dan ook zijn inherent risicovol en kunnen leiden tot verlies van kapitaal. Doe altijd je eigen onderzoek en raadpleeg een gecertificeerde financieel adviseur voordat je beslissingen neemt met betrekking tot investeringen. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van het vertrouwen op de informatie in deze video. Handel verstandig en investeer alleen wat je bereid bent te verliezen.

#crypto #bitcoin #web3 #ethereum #shorts #blockchain