Wat gebeurde met Terra’s bitcoins? | Morgen speciale dag voor BTC | BTC nieuws vandaag | #644


Terra (LUNA) had voor de crash een gigantisch vermogen aan bitcoin. Wat is daar nu mee gebeurd? Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:15 44 landen geinteresseerd in BTC adoptie volgens El Salvador
04:40 BTC sluit voor het eerst in de geschiedenis 7 weken op rij negatief af
06:53 Waar zijn de miljarden aan BTC van Terra naartoe?
12:06 Nigeria presenteert wet- en regelgeving rondom crypto
13:53 Grayscale komt met eerste Europese ETF
15:48 Koerrrsen koerrrsen!
19:10 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

4 gedachten over “Wat gebeurde met Terra’s bitcoins? | Morgen speciale dag voor BTC | BTC nieuws vandaag | #644”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Bijzonder dat er niks gezegd wordt over DEI, de volgende stable coin die wel 40% gezakt is

  3. weer maar eens bedankt voor het maken van deze video . Jullie leveren goed werk jongens !

  4. I advise everyone to forget about predictions and start making good profits now because future valuations are speculation and guesswork. The market is very unstable and you cannot tell if it is turning bearish or bullish. to lose, others are being patient for the price to skyrocket. It all depends on the pattern you follow. I was able to make 7.4 BTC from 2.1 BTC as of April by implementing the transaction with advice and insight from Forster Bandini…You can contact Mr.Foster Bandini at (ͲeIєɠɾαm.👉FosterBandini234 ) for inquiries and financial advice regarding crypto investment..

Reacties zijn gesloten.