WANNEER neem je je WINST & is BITCOIN ONVOORSPELBAAR? | DAY1 Podcast GOUD, BITCOIN & ONDERNEMEN | #2 in 2022

laatste update: 06-2022


Full time trader en CEO van het crypto-educatie-platform “Eight” Michaël van de Poppe is vandaag te gast in onze podcast. We praten over hoe je om moet gaan met verlies, wanneer je winst moet nemen en bespreken de vraag: hoe onvoorspelbaar is Bitcoin?

Let op! In deze afleveringen geven we op geen enkele manier financieel advies. We interviewen en zijn in gesprek met experts om meer over de financiële wereld te weten te komen. Vorm altijd je eigen mening en doe goed gedegen onderzoek!

Bestel “Van GOUD tot BITCOIN” hier:
(de eerste 1.000 kopers ontvangen 1 gram goud)

Goud kopen en veilig opslaan? Dat kan bij GoldRepublic!

Bedankt aan onze gast:
🔷 Michaël van de Poppe:

✅ Nieuw kanaal WTFinance:

Check hier onze SOCIALS!
🔷 TIKTOK:
🔷 SNAPCHAT:
🔷 INSTAGRAM:

🔷 INSTAGRAM DAY1 World Of Cars:
🔷 INSTAGRAM JAY-JAY:

Scoor hier jouw favoriete DAY1 items:
🔷

Kom jij ook naar hét auto event van het jaar?
🔷 Koop jouw tickets nu via

Shop nu jouw favoriete auto parfum of doping-vrije voedingssupplementen hier:
🔷 The Car Parfum:
🔷 XONE:

Shout-out naar het team achter de schermen:
🔷 Camera:
🔷 Camera:
🔷 Edit:
🔷 Animatie/design:

ENJOY, LIKE & SUBSCRIBE! #DAY1

Elke dag is een nieuwe kans om beter te worden dan dat je gister was, om meer uit het leven te halen en de mensen om je heen te inspireren. DAY1 staat voor de kans die zich iedere dag voordoet om alles uit jouw dag te halen. Hard werken, nooit opgeven en genieten van jouw succes. Vandaag is de dag om te laten zien dat niets onmogelijk is!

30 gedachten over “WANNEER neem je je WINST & is BITCOIN ONVOORSPELBAAR? | DAY1 Podcast GOUD, BITCOIN & ONDERNEMEN | #2 in 2022”

  1. Ik maak enorme winsten op mijn investering sinds ik begon te handelen met mevrouw Payton Brooks, haar handelsstrategieën zijn van topklasse in combinatie met de kleine commissie die ze op haar handel rekent.

  2. Allemaal leuk en aardig. Asr de beste heren zitten er al jaren in dus makkelijk lullen als je al bakken met geld verdient hebt. Maar beginners verdienen geen klote aan crypto meer. De markt is compleet opgeblazen en knettergek. Ja ik klaag niet vind best zo. Maar beginners kijken ook. Crypto is gevaarlijk heel simpel.

  3. Voorspelbaarheid moet uit de vocabulaire getrokken worden. Je doet handel op de chart. Je kan traden op stijging of daling.

  4. Vergeet niet dat je zelf ook snel in 1 coin bent gestapt en dat x5 ging zonder voorkennis. Pot verwijt de ketel. Verder vind ik het bijzonder dat je crypto gebruikt voor vermogensbehoud, terwijl er geen daadwerkelijke waarde aan hangt en het theoretisch morgen verboden en waardeloos kan zijn. Wat mij betreft is goud en zilver goed voor vermogensbehoud, maar kies ik voor aandelen voor groei. Daarnaast een erg klein deel in coins om te SPECULEREN. Dat is geen investeren m.i. want wat gebeurt er met jou investering dan?

  5. Jarenlang worstelde ik met openstaande schulden, rekeningen en het schoolgeld van mijn kinderen. Ik was op een punt waarop ik het wilde opgeven toen ik YouTube tegenkwam over hoe je je inkomen kunt verdienen en vermenigvuldigen door middel van passief inkomen. Gelukkig had ik wat geld gespaard en besloot ik (met hulp van een beleggingsadviseur) een belegging te starten. Op dit moment zit ik op ongeveer 1,2 miljoen R.O.I. en heb mijn schulden volledig betaald.

  6. Blij dat de handel even instort, voetjes even weer op de vloer. Klaar met die crypto succesverhalen, goed voor de jeugd om gewoon weer voor 8 euro per uur bij Appie aan het werk te gaan. Einde droom, welkom in de echte wereld.

  7. Het echte geheim van het opbouwen van rijkdom is door meerdere inkomstenstromen te hebben. Dat omvat zowel online als offline investeringen.
    "Als je geen manier vindt om geld te verdienen terwijl je slaapt, ben je gedoemd om werkend te sterven" – Warren Buffett

  8. ≤≥Ik ben een beetje sceptisch, maar ik weet veel over BTC. Dus laten we duidelijk zijn – BTC is een investeringsgoed – net als goud is het zeldzaam maar gemakkelijker te verkrijgen en grote spelers zoals pay-pal en grijswaarden houden het vast, hetzelfde met veel instellingen, banken, hedgefondsen en massa's mensen. Walvissen die de zelf-gehoste btc-portemonnee bezitten, vinden het moeilijk om deze te verkopen zonder KYC te doen en in sommige gevallen kan het hen financieel verpesten. Mensen verliezen de toegang tot hun btc-portemonnee waardoor die btc voor altijd wordt bevroren. Hype en FOMO zijn in opkomst en de meeste mensen kopen en logeren alleen bij btc. Ik bedoel, je moet begrijpen dat de normale aandelenmarktfundamentals hier niet van toepassing zijn. Dit is geen scenario voor 2017-2018. De toegevoegde regulering van BTC kan het zelfs wenselijker maken (hoewel het wel een keerzijde heeft). Kortom, alles wat de btc imo moon zou kunnen stoppen, zijn extreme regelgevende beperkingen en ook betere investeringsmogelijkheden ontdekt door btc-eigenaren. Het is echter het beste om een ​​werkende strategie/dagelijkse signalen te vinden die goed werken bij anderen om in de toekomst een zeer sterke portefeuille op te bouwen en te laten groeien. Ik heb met de heer Cort Aldege dagelijkse signalen en strategie verhandeld, zijn advies maakt handelen minder stressvol en winstgevender ondanks de recente schommelingen. Ik kon mijn portefeuille gemakkelijk laten groeien in slechts 4 weken handel, waarbij de dagelijkse signalen van Cort Aldege stegen van 0,5 BTC naar 3,7 BTC. Zijn dagelijkse signalen zijn zeer nauwkeurig en geven een grote positieve ROI en zijn beschikbaar om iedereen te helpen die van cryptohandel houdt, u kunt contact met hem opnemen op Telegram { @CORTALDEGE } voor vragen en winstgevende handel…..

Reacties zijn gesloten.