Wanneer komt er een nieuwe Altseason?! | Cryptocurrency


Wanneer komt er een nieuwe Altseason?! | Cryptocurrency

Welkom bij DoopieCash! Het beste investering en trading platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden & investeren: Van Crypto tot Commodities en van Futures tot reguliere Aandelen.

🔥

🔥(Gratis) Cursus / Leerprogramma:

___________________________________________________________________

Social Media:
Youtube:
Twitter:
Instagram:
Facebook:

🔥 Discord: De invite link staat op de homepage van

📧Vragen: info@doopiecash.nl
___________________________________________________________________

Disclaimer:
Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van Doopie Cash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde.
Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoud Doopie Cash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#altcoins #cryptocurrency #doopiecash

12 gedachten over “Wanneer komt er een nieuwe Altseason?! | Cryptocurrency”

  1. stratis is helemaal weggezakt van 20 USD ATH naar een 38 cent momenteel, op long term met een nieuw alt season zien jullie dan ook potentie om daar weer wat geld op te maken, misschien kunnen jullie hem een keer behandelen en hoe jullie denken over coins buiten de top 100

  2. Alts mss meer percentage maar btc kan je lekker met leverage traden

  3. bedankt weer mannen.. ik heb kleine positie in een stuk of 30 kleinere Alts…uiteraard met SL… sommige al 100% gestegen en 50% verkocht dus rest is gratis 🙂 Laat Alt Season maar komen ;D

  4. Ik ben geen ALT moonboy of get rich quick guy mindset. Maar ik denk persoonlijk dat het een mega alt “season “ word. Dit omdat 2017 bitcoin van heel klein naar minder klein ging in aandacht en investeerders. Ik denk dat er deze run nog meer fomo en nog meer dom geld de markt instroomt omdat deze run denk ik meer main stream aandacht pakt. Dus ook meer “ dom” geld. Alts worden een wild ride. Zowel naar boven als in tussen tijdse correcties.

  5. Geen 1 geniet mijn voorkeur, van voorkeur kan je niet eten. Traden op kort tijdframe ben 'k helemaal niet goed in dus HODLen we maar gespreid maar zonder die verliefdheid die jullie zo dikwijls aanhalen. 'k Vind meerdere projecten goed maar de meerderheid in de cap heeft echt geen toekomst. Wat 'k wel grappig vind is telkens jullie over alt-coins beginnen er binnen de 3 seconden XRP bijgehaald wordt, is precies een verdoemde (lol)coin, als we eerlijk zijn, alles was als een pudding in elkaar gezakt sinds de hype rond de LTC-halving vorig jaar, geen enkele coin, ook BTC niet, heeft daar onderuit weten te komen. Wat niet wegneemt dat zij die volharden, zoals ikzelf, weten dat de toekomst van deze nog steeds nieuwe markt op langere termijn zeer waarschijnlijk een mooie kant uit zal gaan. You can hate it or love it, beste boys !😉

  6. Ik heb alles nog van 2017, wel veel meer BTC dan toen. Ik laat alles staan, nu verkopen is dom, beter niets dan de boot missen. Nieuwe trades laat ik natuurlijk niet meer wegzakken. Al veel geleerd van jullie filmpjes.

  7. Jullie vergelijken nu met eind 2017… De grootste altseason was toen btc zijn ath van 1100 raakte in maart april 2017.. Vele malen groter als eind 2017. Daar zitten we nu. Kijk naar de monthly candle xrp….

Reacties zijn gesloten.