Waarom zijn we Bitmymoney begonnen?


Omdat wij geloven in Bitcoin.

25 jaar geleden maakte ik de start van het internet mee. Het gevoel dat ik toen bij internet had, hebben wij nu bij Bitmymoney over Bitcoin. En kijk eens wat die jaren ons gebracht hebben. Vijfentwintig jaar aan innovatie op internet. We hebben Youtube, we hebben Netflix. Dingen die toen ondenkbaar waren.

Bij Bitcoin zien we een parallel. Wij denken dat we de banken nodig hebben om geld over de wereld te versturen. Maar dat is een keuze. 25 jaar gelden stuurde je een ansichtkaart als je op vakantie was. Nu maak je een foto en via Whatsapp hebben je vrienden en familie ‘m meteen op hun telefoon zichtbaar.

Dat gaat bij Bitcoin ook gebeuren. Ondenkbare innovaties gaan de komende jaren komen. Het is het geld van de toekomst. Voor het eerst in de geschiedenis kun je geld over de wereld versturen. Net zo snel als e-mail.

Daarom geloven wij in Bitcoin en daarom zijn we Bitmymoney begonnen, om het voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Je hoeft geen technische kennis te hebben, je hoeft geen software te installeren. Een e-mailadres en iDEAL en je kunt starten.

Dus mocht je nog geen bitcoins hebben, dan wil ik je vragen om vandaag te starten. Maak een rekening aan, koop je eerste stukje bitcoin. Je bent uitgenodigd! 🙂

Meer informatie: /

1 gedachte over “Waarom zijn we Bitmymoney begonnen?”

 1. Goede video!
  Op het gebied van innovatie gaat het met sprongen vooruit in ₿itcoin en dat beloofd een mooie toekomst.
  Bitmymoney heeft het voor mij mogelijk gemaakt om mijn eerste stukje ₿itcoin te kopen. Daarna leerde ik, hoe een economie in elkaar zit en wat geld echt is. Om de tech binnen ₿itcoin goed te begrijpen, is ook wel wat tijd en moeite vereist.
  Het leuke is dat binnen de ₿itcoin wereld, het gemakkelijk is om internationale contacten op te doen.
  Hoewel ik uitkijk naar implementatie van technische verbeteringen (bv segwit) binnen Bitmymoney, vind ik toch dat Bitmymoney het prima voor elkaar heeft. Zeker ten opzichte van diverse grote internationale exchanges.
  Jongens, bedankt en ga zo door! 👍

Reacties zijn gesloten.