Waarom de FTX neergang juist POSITIEF is voor Bitcoin | ESCAPE//925 #28 | Mark & Stijn


Waardevolle livestream? Doneer via Bitcoin Lightning: ⚡️ escape925@getalby.com 🙏

ESCAPE//925 – podcast livestream | Een livestream waarin Mark Daamen & Stijn Zeeman gesprekken hebben over Investeren, Crypto, Blockchain & Decentralisatie. Ontdek waarin te investeren & ontsnap aan de 9 tot 5 RAT-race.

BITCOIN VIDEO HANDLEIDING:
– Download gratis:

WACHTLIJST INVESTERINGSPROGRAMMA BREDE HORIZON:
– Zet je gratis op de wachtlijst:

AANMELDEN VOLGENDE ESCAPE925 PODCAST LIVESTREAM:
– Meld je gratis aan:

DONATIES:
– Doneer via Bitcoin Lightning: ⚡️ escape925@getalby.com 🙏
– iDEAL: l

3 gedachten over “Waarom de FTX neergang juist POSITIEF is voor Bitcoin | ESCAPE//925 #28 | Mark & Stijn”

  1. Ik wou mn eerste lightning donatie aan jullie gaan overmaken maar het lukt me niet van Bitvavo naar blue wallet Bitcoin over te zetten. Je moet eerst wat verifiëren, iets met scan venster etc.. deze stap staat niet op de handleiding. Help pls 🙏

  2. Geweldig, zeer gedetailleerd en to the point video-artikel dat je hebt gepost, vriend. Aan de andere kant zijn er veel manieren om de markt te manipuleren, ik was in staat om de kennis van het verhandelen van crypto-activa vroeg genoeg te begrijpen, maar ik was nog steeds beperkt vanwege mijn gebrek aan technisch inzicht in het analyseren van de digitale markt, dat veranderde allemaal toen ik de (Chad Hanson) strategie tegenkwam. er moet meer nadruk worden gelegd op daghandel, aangezien deze minder wordt beïnvloed door de onvoorspelbare aard van de markt.

Reacties zijn gesloten.