Waarom daalde Coinbase? | Nieuw crypto wetsvoorstel VS | BTC nieuws vandaag | #692


Vandaag gaan we kijken naar de redenen voor de Coinbase daling. Daarnaast gaan we het hebben over een wetsvoorstel uit de VS, die kleine crypto-transacties belastingvrij moet maken. Dit en meer zie je deze week in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:58 Coinbase daalt 21%, what’s happening?
05:35 ARK invest dumpt aandelen COIN
08:11 CFTC ziet toekomst in crypto, wil toezicht op zich nemen
10:44 Nieuw wetsvoorstel VS: kleine cryptotransacties niet belasten
13:10 IMF ziet geen gevaar voor financiele stabiliteit door crypto
15:42 koerrrsen koerrrsen!
19:02 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

7 gedachten over “Waarom daalde Coinbase? | Nieuw crypto wetsvoorstel VS | BTC nieuws vandaag | #692”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Fijne vakantie Axel. In het verleden is dat positief geweest voor de koers

  3. Hey JIJ, ongelooflijke persoon die dit leest … De waarheid is dat je al zelfverzekerd en goed genoeg bent met wie je bent, waar je bent en wat je nu hebt om het succes te hebben dat je wilt in het leven. Laat anderen niet bepalen wat 'succes' voor jou is. Sta op, leer die vaardigheid en ga ervoor! Ik geloof zo in je! Heb een geweldige dag! – Liefs, Nat ❤

  4. Toch net tijdens/na deze update weer aardig omhoog geschoten. Benieuwd waar dat heengaat.

  5. leuke video, wat is de beste manier om te beginnen met cryptocurrency-investeringen en goede winsten te maken, ik doe mijn persoonlijke onderzoek nu al een tijdje en weet nog steeds niet hoe ik moet beginnen.

Reacties zijn gesloten.