Waar ligt de bodem voor de Bitcoin (BTC) koers? | Donderdagochtend TA Sessie |


Welkom bij de eerste donderdagochtend TA sessie in samenwerking met www.Crypto-insiders.nl . In deze TA Sessie nemen wij Bitcoin goed onder de loep om te analyseren waar de Bitcoin bodem zou kunnen liggen.

———————————————-
✅ Trading VIP Pakket:

✅ Elliott wave cursus:

✅ Trading & Mindset – Leer traden als een PRO! :

🔥Mijn trades volgen? Wordt VIP Trading Member:

Of:

———————————————-

Volg mij ook op:
💥TikTok:
💥Instagram:
💥Website:

Mijn naam is Elroy Heisterkamp en ik ben eigenaar en T.A. specialist bij Het Crypto Huis. Ben jij geïnteresseerd in cryptocurrencies, het leren lezen van de markt maar weet u niet hoe u moet beginnen? Neem dan gerust een kijkje op:

———————————————-

DISCLAIMER

Het Crypto Huis is opgericht voor educatieve doeleinden. Het handelen in Crypto valuta brengt risico’s met zich mee. Het Crypto Huis leert jou, door middel van online trainingen, YouTube video’s en het premium kanaal, hoe jij deze risico’s kunt verkleinen en jouw winsten vergroten. Te allen tijde geeft Het Crypto Huis GEEN financieel advies! Alle content die wij publiceren is voor educatieve doeleinden en je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je eigen handelen. Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen en raadpleeg voor advies altijd een erkend financieel adviseur.

7 gedachten over “Waar ligt de bodem voor de Bitcoin (BTC) koers? | Donderdagochtend TA Sessie |”

  1. Bedankt vroege vogel van mij mogen we nog een stukje lager en nog een fijne dag 👋

  2. Ik denk dat ee nog lijken uit de kast gaan vallen ,en er nog volgen die een zware terugval gaan krijgen .
    Nu wat betreft BTC denk ik dat we naar 14800€ gaan gaan. En dat even herstel en zakt btc naar 10000€ om dan richting 25000€ te gaan

  3. Ze hebben x een test gedaan met een aap en iemand die gespecialiseerd is in cryto . Einde van het liedje. Had de aap meer.

Reacties zijn gesloten.