Vrouw vindt Bitcoin-voorraad van man tijdens echtscheidingsprocedureDe echtscheidingsprocedure van een stel uit New York kreeg een wending nadat een forensisch accountant hielp bij het opsporen van de voorraad van 12 Bitcoin (BTC) van de man, die hij van plan was te verbergen voor zijn vrouw.

Het echtpaar in kwestie was 10 jaar getrouwd, maar de vrouw van de man vermoedde dat haar man niet al zijn bezittingen had onthuld, die na hun scheiding tussen de twee zouden worden verdeeld. De huisvrouw – pseudoniem geadresseerd als Sarita – onthulde aan CNBC dat haar man jaarlijks $ 3 miljoen verdiende, wat niet overeenkwam met zijn opgegeven vermogen.

De vrouw stelde een forensisch accountant aan, die uiteindelijk ontdekte dat haar man 12 BTC – ter waarde van ongeveer $ 500.000 – niet had aangegeven in een geheime crypto-portemonnee. Sarita had geen idee van de investering in Bitcoin en verklaarde:

“Het was nooit een gedachte in mijn gedachten, want het is niet alsof we het samen bespraken of investeringen deden. Het was zeker een schok.”

Als gevolg hiervan zal de echtgenoot van de vrouw afscheid moeten nemen van een deel van zijn BTC-bezit. Het volgen van crypto-investeringen is eenvoudiger dan zijn fiat-tegenhangers, gezien het feit dat blockchain-technologie alle transacties bewaart en geen externe factoren toestaat om vermeldingen te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk het artikel van Cointelegraph over blockchain voor meer informatie over de onderliggende technologie die Bitcoin mogelijk maakt.

Verwant: Australische ‘Big 4’-bank begint proef voor betalingsblokkeringen voor cryptocurrency

Een van de nieuwste crypto-innovaties, de metaverse, is daarentegen een populaire plek geworden voor koppels over de hele wereld om in het huwelijksbootje te stappen.

Sinds 2021 zijn talloze koppels getrouwd op op metaverse gebaseerde virtuele locaties, waardoor familieleden en vrienden getuige konden zijn van de vreugdevolle gelegenheden.

Magazine: ‘Morele verantwoordelijkheid’: kan blockchain het vertrouwen in AI echt verbeteren?

Plaats een reactie