VOORDEELDROGIST.EU WEET NIET wat KLANTENSERVICE is en LEVERINGEN KOMEN NIET AAN | BOOS S06E07


Verschillende mensen hebben zich bij ons gemeld met een klacht over Voordeeldrogist.eu. Waaronder Amy. De klachten gaan onder andere over leveringen die te laat komen of helemaal niet. Ook op het internet zijn klachten te vinden over Voordeeldrogist.eu en een ander bedrijf van dezelfde eigenaars, Superdrogist.com. Van de klantenservice wordt ook niemand veel wijzer en dus gaan we even langs om verhaal te halen. Gewoon, zoals wij dat doen.

Ben jij ook boos? Mail naar boos@bnnvara.nl

In BOOS trekt Tim alles uit de kast voor jou. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je niet betaald bent door je werkgever, je bent opgelicht door een webshop of je huurbaas je laat wonen in een huis vol schimmel. Ook als je het niet eens bent met iets wat opgelost kan worden via de politiek, laat het ons weten! Wij trekken de juiste politicus voor je aan de mouw.

Elke donderdag om 16.00 uur op dit kanaal.

Volg ons ook op Instagram:

http://instagram.com/debroervanroos
e

30 gedachten over “VOORDEELDROGIST.EU WEET NIET wat KLANTENSERVICE is en LEVERINGEN KOMEN NIET AAN | BOOS S06E07”

 1. Gewoon goed bedrijf! Had dit gewoon uitgelegd, dan tonen mensen wel begrip! Volgensmij hebben ze best goede producten!

 2. amy je haar zit nu wel goed ik , denk dat dit door de zeemannetjes komt die er nu extra in je shampoo zitten .

 3. Dit bedrijf is oplichterij, vertrouw de propaganda niet!

 4. Haha die man die dacht dat tim vrienden wou worden.. lekker op vAkANtiE☀️

 5. Wat lult iedereen in de comments nou dat dit een vriendelijke eerlijke man is? Hij heeft allemaal klanten genaaid en liegt veel. Dom volk hier

 6. Maak die gast met dat Star Wars shirt DIRECT de directeur dan…een van zijn eerste woorden: Problemen? Oh dat gaan we oplossen. Deze gozer snapt het tenminste! Serieus!

 7. Ik mis Marijke elke keer als die andere meeloopt, Marijke past gewoon perfect bij Tim in dit concept. Lekker doen alsof ze dom is 😛 Heerlijk

 8. Vorige week besteld. Niks ontvangen. Wattenstaafjes moeten ze inkopen geven ze aan. Duurt 5 werkdagen.

 9. Ik wil heeeeeel graag weten waar die tote bag van Emma van is

 10. Oglum Tim…. Jij kom werken… vakvullen oglum lan… jij boos… voordeeldrogist vrolijk oglum… gel esoglu Tim gel..

 11. Hij is nog steeds zo slecht bezig . Belooft een levering van 1-3 dagen . Vervolgens hoor je niks meer . Op de mails aan de klantenservice wordt niet gereageerd . Dag geld ! Helaas had ik geen BOOS van tevoren gekeken en de slechte reviews gelezen . Stom stom stom van mezelf ..

 12. ik moet wel mijn respect betuigen toch aan de medewerker van voordeeldrogist en eigenlijk ook aan de eigenaar voor hun sympathieke reactie.

 13. Heeft Marc Overmars ook pics naar kut Marije gestuurd? Stuur je klachten naar BOOS!

 14. Meneer topuz is nog steeds bezig met mensen oplichten en heeft er helemaal niks van geleerd.

 15. Ik sluit me aan bij de menigte van de reacties hier. Fijn ook om te zien dat de meeste alsnog een gunfactor hebben voor deze beste man. Op mij komt hij ook eerlijk en oprecht over iig.

Reacties zijn gesloten.