VOLATILITEIT! Wat gaat de FED doen? | LIVE Analyse & FED MEETING

laatste update: 08-2022


LIVE DE FED MEETING! Ook een analyse van Bitcoin, Ethereum en de hele Crypto markt! Wat kunnen wij verwachten in de lange termijn. In deze video neem ik je mee in een nieuwe lange termijn visie voor BTC. De Technische analyse is gebaseerd op de Elliott Wave Theorie.

🔥HET CRYPTO HUIS IN SUMMERSALE!!!🔥

🥇 Bybit Aanmeld link en PROFITEER van 30 dagen FEE vrije limit order!

🥇Crypto kopen bij een Nederlandse partij?
Meld je aan via de onderstaande link:

———————————————-

🔥Mijn trades volgen? Wordt VIP Trading Member:

Of:

⚡Join de Daytrading Community:

✅ Trading VIP Pakket:

———————————————-

✅ Elliott wave cursus:
✅ Trading & Mindset – Leer traden als een PRO! :

———————————————-

Volg mij ook op:
💥Instagram:
💥Website:

Mijn naam is Elroy Heisterkamp en ik ben eigenaar en T.A. specialist bij Het Crypto Huis. Bent u geïnteresseerd in cryptocurrencies, het leren lezen van de markt maar weet u niet hoe u moet beginnen? Neem dan gerust een kijkje op:

———————————————-

DISCLAIMER

Het Crypto Huis is opgericht voor educatieve doeleinden. Het handelen in Crypto valuta brengt risico’s met zich mee. Het Crypto Huis leert jou, door middel van online trainingen, YouTube video’s en het premium kanaal, hoe jij deze risico’s kunt verkleinen en jouw winsten vergroten. Te allen tijde geeft Het Crypto Huis GEEN financieel advies! Alle content die wij publiceren is voor educatieve doeleinden en je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je eigen handelen. Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen en raadpleeg voor advies altijd een erkend financieel adviseur.