VISA werkt met USDC | Analyse Bitcoin koers | BTC Nieuws vandaag | #368


De koersen stijgen en het goede nieuws blijft maar komen. Vandaag bespreken we bitcoin, polkadot en ethereum. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:59 Één jaar corona, wat is er veranderd voor BTC?
06:45 VISA gaat USDC gebruiken
09:11 SEC wil geen derde partij bij rechtzaak Ripple
11:33 Polkadot veilt eerste parachain op Rococo
13:15 AEX beleeft bijzondere dag
15:58 Koerrrsen koerrrsen!
22:28 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertellen we je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency

13 gedachten over “VISA werkt met USDC | Analyse Bitcoin koers | BTC Nieuws vandaag | #368”

 1. Leuk dat u telkens opnieuw het nieuws op een eenvoudige manier uitleg.

 2. Ik geef je niet lang meer en deze man krijgt zijn eigen zendtijd op RTL Z. #mark my words

 3. De inflatie is niet 1% maar ligt in werkelijkheid veel hoger. De centrale banken houden ons voor de zoveelste keer voor de gek. En wanneer straks de prijzen hard zullen stijgen zullen de Lame Stream Media en de centrale banken en IMF beweren dat dit niet door de gigantische geldhoeveelheid komt maar door de Corona crisis en het doorberekenen van de verliezen aan de consument.

 4. Waarom heb je dat BLOX blokje weggehaald? Zijn ze geen sponsor meer?

 5. Willen jullie wat info delen over Bistroo (BIST token) Nederlands bedrijf? Tnx.

 6. klein vraagje , wat kan je beter doen 1000 euro bitcoin of 1000 euro Litcoin

 7. Dat mag je toch wel uitleggen wat betekend nu een support of resistente? Je vertelt of verklaart niet duidelijk waar die uit voortkomt. Ik pak het nu al veel gereutel, gelul in de ruimte en een beetje trend voorspelling. Alsof ik naar een paardenrace zit te luisteren. Maar meer dan een gevoel is het niet. Kun je het iets inhoudelijker met waarde van maken?

 8. Hope this assist me make some profit.

  But, dude, what about CVR? Will you review them? Their market and staking options seem valuable! it would be cool if you tell me your opinion about them

 9. I’ve already subscribed mate

  Do you know something about DOT.Finance? The overall objective is to boost DeFi on Polkadot product Could you review them pls??

Reacties zijn gesloten.