Veteranen zijn een aanwinst voor Bitcoin – Bitcoin MagazineDit is een opinieredactioneel commentaar van Mickey Koss, afgestudeerd aan West Point met een graad in economie. Hij bracht vier jaar door bij de infanterie voordat hij overstapte naar het Finance Corps.

In de geest van Veteranendag wil ik graag de tijd nemen om te praten over de veteranengemeenschap en hoe deze kan dienen als een strategische troef in onze zoektocht naar hyperbitcoinisatie.

Ik hoor de hele tijd grappen over wat mensen willen worden als ze groot zijn en een echte baan hebben. Ik heb het gehoord van 19-jarige soldaten en 45-jarige kolonels met tientallen jaren dienst onder hun riem. Niemand kan voor altijd blijven. Dus wat te doen als een servicemedewerker onvermijdelijk besluit dat het tijd is om te gaan?

Bitcoins.

Gemeenschap en cultuur

Een van de moeilijkste dingen bij het verlaten van het leger is het verlaten van de gemeenschap en cultuur. Ik denk dat het misschien een van de drijvende factoren is voor de epidemie van zelfmoord door veteranen.

Een probleem is dat veel veteranen niet op zoek zijn naar een nieuwe baan of een nieuwe carrière. Ze zijn op zoek naar een nieuwe missie, een nieuwe gemeenschap, een nieuw gevoel van doel en verbondenheid. Iets dat op zoveel plaatsen lijkt te ontbreken, zoals blijkt uit de prevalentie van zelfmoord. Het is moeilijk om je een lid van een team te voelen als jij en je voormalige collega’s vrijwillig hun leven voor elkaar riskeren; soms als een routine onderdeel van het werk.

Bitcoin lost dit op. Ik denk dat Bitcoin-bedrijven die leemte kunnen opvullen door een symbiotische relatie aan te gaan met een reeds gedreven en vrijheidslievende onderafdeling van de bevolking.

Verhalen zoals het recente artikel “Responsibility Go Up” van Aleksandar Svetski zijn ongelooflijk aantrekkelijk voor de meeste servicemedewerkers die ik ken. De cultuur en gemeenschap die ik in de Bitcoin-ruimte heb gevonden, past perfect bij een overgangsveteraan. De radicale verantwoordelijkheid, laserachtige focus op de missie, de waarden van vrijheid en zelf-soevereiniteit sluiten allemaal perfect op elkaar aan.

Veteranen zijn misschien wel een van de grootste, onaangeboorde bronnen voor veel bedrijven in de ruimte. Hier leest u hoe u tot zes maanden zonder risico een relatie met hen kunt opbouwen.

Ministerie van Defensie Skillbridge

Volgens de Skillbridge-website van het ministerie van Defensie verlaten elk jaar meer dan 200.000 militairen het leger. Als extraatje mogen leden maximaal 180 dagen volledig betaald administratief verlof krijgen tijdens hun laatste zes maanden in actieve dienst om deel te nemen aan speciale stages en trainingsprogramma’s. Een vrij goed overzicht is hier al geschreven.

Hoewel werkgevers verplicht zijn om deze personen daadwerkelijk in dienst te nemen, biedt het bedrijven niet alleen een lange, risicovrije proefperiode, maar ook de mogelijkheid om een ​​nieuwe werknemer op te leiden zonder de rekening te hoeven betalen. Aangezien personeelsverloop een van de duurste kosten voor een bedrijf is, waarom zou u dan niet de kans grijpen om een ​​potentiële veteraan te selecteren en te verzorgen op andermans dubbeltje?

DOD Skillbridge heeft een paar verschillende regels en kanttekeningen bij elke servicetak. Bedrijven kunnen zich inschrijven om cohorten te ontvangen of één op één selectieve stages te werken. Voor geïnteresseerde bedrijven en particulieren is hier officiële informatie te vinden.

Onze heldenorganisatie inhuren

Het inhuren van onze helden is een partnerschap van DOD en het ministerie van Handel dat hand in hand werkt met het Skillbridge-programma. Naast fellowship-programma’s helpen ze ook wervingsevenementen en banenbeurzen in gebieden rond militaire installaties te vergemakkelijken. Voor bedrijven helpt Hiring Our Heroes bij het navigeren door het DOD Skillbridge-proces en helpt het bij het werven van talent dat de bedrijven zoeken. Voor individuen helpt Hiring Our Heroes veteranen bij het navigeren door het DOD Skillbridge-proces en helpt het hen een bedrijf te vinden dat aansluit bij hun toekomstige carrièredoelen. Zie ze als een nuttige marktplaats.

Ze hebben ook veel bronnen op de site om u te helpen bij processen zoals de Veteran Employer Roadmap, waarin het langdurige proces en de kansen die servicemedewerkers doormaken op hun weg naar buiten worden uitgelegd.

Een vriend die onlangs een Skillbridge heeft gedaan met een van de grote, beursgenoteerde mijnbouwbedrijven, heeft mij verteld dat bedrijven die een bestaande relatie hebben met Hiring Our Heroes, veel meer kans hebben om goedgekeurd te worden via officiële kanalen voor Skillbridge-stages.

Einde van de missie

Ik ken veel Bitcoiners die het niet eens zijn met de rol van de Verenigde Staten in het wereldwijde conflict van de afgelopen twee decennia. Weet dat soldaten het gevecht waarin ze worden geplaatst niet kiezen. Velen boden zich vrijwillig aan in de nasleep van 9/11, uit een gevoel van patriottische plicht. Anderen uit noodzaak voor beroepsopleiding of burgerschap. Ik heb alle soorten gezien en geserveerd. Het is duidelijk dat geen enkele militair hetzelfde is, maar velen voelden zich aangetrokken tot het leger om de waarden vrijheid, vrijheid en individuele verantwoordelijkheid te ondersteunen. Ze zwoeren eden om de grondwet van de Verenigde Staten te beschermen en te verdedigen, een op codes gebaseerd systeem. De overgang naar het op Bitcoin-code gebaseerde systeem dat dezelfde waarden aanmoedigt, is heel natuurlijk.

Hoewel velen misschien geen formele opleiding in de traditionele zin hebben, zou ik elke dag van de week een goede, doorgewinterde onderofficier nemen voor een operationele managementfunctie of iets dergelijks. De discipline en het vermogen om te leren, aan te passen en te leiden is bij hen ingebakken. De meesten hebben al de waarden en veel van de vaardigheden waar Bitcoin-bedrijven naar op zoek zijn. Het Skillbridge-programma is een manier voor bedrijven met een laag risico om dit te realiseren en dat talent te grijpen.

Berenmarkten zijn om te bouwen. Neem contact op met Hiring Our Heroes en bouw je talent op.

Dit is een gastpost van Mickey Koss. De geuite meningen zijn geheel van henzelf en komen niet noodzakelijk overeen met die van BTC Inc. of Bitcoin Magazine.

Plaats een reactie