VET-prijs gaat achteruit, maar verkopers moeten short gaan op deze niveaus


Het prijsmomentum van VeChain (VET) stopte de afgelopen 24 uur nadat de altcoin lateraal begon te handelen. In hetzelfde tijdsbestek daalde de munt met 0,9%, wat een kleine betekenis is dat VeChain in consolidatie was.

De munt had begin dit jaar een bullish momentum gekregen, maar de beren konden de prijs niet boven de $ 0,021 houden. De technische vooruitzichten van VeChain wijzen nog steeds op bullishness. De altcoin was op het moment van schrijven overgewaardeerd, wat benadrukt dat er een prijscorrectie op komst is.

Een prijscorrectie biedt ook een shortmogelijkheid voor handelaren. De accumulatie op de grafiek liet ook een daling zien, maar ondanks de daling was de vraag naar beroepsonderwijs en -opleiding aanzienlijk. VET verliest echter snel zijn huidige prijsniveau als kopers de interesse blijven verliezen.

Op dit moment heeft VeChain het prijsniveau van $ 0,019 veiliggesteld als zijn huidige ondersteuningsmarkering. Als u onder de prijs boven de markering gaat, komt VeChain weer onder invloed van beren. De VET-prijs is 92% lager dan het hoogste niveau ooit in 2021.

VET-prijsanalyse: grafiek voor één dag

VeChain was geprijsd op $ 0,0207 op de eendaagse grafiek | Bron: VETUSD op TradingView

VeChain handelde op het moment van schrijven tegen $0,0207. De altcoin handelde binnen een opwaarts parallel kanaal, wat bullish was. VET handelde de afgelopen handelssessies echter buiten de parallelle keten.

Toen de munt buiten de parallelle ketting bewoog, slaagden de bulls er niet in om het prijsniveau van $ 0,0212 te overschrijden, wat fungeert als het huidige weerstandsprijsniveau voor de munt. Lokale ondersteuning voor de munt bedroeg $ 0,020, en aangezien VeChain een correctie weergaf, wordt verwacht dat deze onder het niveau van $ 0,0193 zal dalen.

Zowel het prijsniveau van $ 0,020 als $ 0,0193 kunnen fungeren als shortniveaus voor de munt. De hoeveelheid verhandelde VeChain in de laatste sessie daalde, wat een lichte daling van de vraag betekende.

Technische Analyse

DIERENARTS
VeChain was nog steeds overgewaardeerd op de eendaagse grafiek | Bron: VETUSD op TradingView

De altcoin was overgewaardeerd op de daggrafiek en hoewel de vraag naar de munt daalde, bleven de stieren in de markt zweven. De Relative Strength Index was een paar punten onder de 80, wat aangeeft dat de munt onder invloed stond van kopers.

Met een prijscorrectie kan VET dalen tot $ 0,0193 voordat het momentum begint op te lopen. Evenzo lag de VET-prijs boven de 20-Simple Moving Average-lijn (SMA), wat betekende dat kopers het prijsmomentum in de markt bepaalden.

Het bevond zich ook boven de 50-SMA-lijn (geel); een nieuwe aantrekkingskracht van de beren zal VET echter onder de 50-SMA-lijn slepen.

DIERENARTS
VeChain toonde koopsignalen op de eendaagse grafiek | Bron: VETUSD op TradingView

Technische indicatoren bleven suggereren dat VET zijn bullish stoom niet heeft verloren. De Moving Average Convergence Divergence, die prijsmomentum en omkeringen aangeeft, vertoonde groene signaalbalken.

Groene signaalbalken zijn gekoppeld aan een koopsignaal, maar de recente balk nam in sterkte af, wat impliceert dat handelaren het kopen van het activum meteen moeten overslaan. De Chaikin Money Flow was boven de halve lijn en registreerde een daling; de kapitaalinstroom was ondanks de daling veel hoger dan de kapitaaluitstroom.

Over het algemeen blijft de markt aan de stierenkant, maar VET moet boven zijn cruciale steunlijn blijven om te voorkomen dat de beren terugkeren.

Uitgelichte afbeelding van UnSplash, grafieken van TradingView.com

Plaats een reactie