Verwacht veel van Dogecoin in 2022: Roadmap | BTC nieuws en koers vandaag | #565 in 2022

laatste update: 09-2022


De eerste helft van 2021 werd gekenmerkt door Doge-madness. Hoe zit het met 2022? Kan je hetzelfde verwachten? Heb je één van de vijf exemplaren van De Bitcoin Standaard gewonnen? Stuur een mailtje met je gegevens naar nieuws@btcdirect.eu! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:20 Dogecoin komt met roadmap voor 2022
04:46 Iran legt miningsector weer tijdelijk stil
07:05 TheGivingBlock werkt samen met breast cancer foundation US
09:53 Ray Dalio en Ricardo Salinas prijzen BTC als alternatief fiat
12:08 Evergrande zegt tienduizenden woningen op te gaan leveren
14:44 koerrrsen koerrrsen!
18:57 Outro + winnaars GIVEAWAY!

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

16 gedachten over “Verwacht veel van Dogecoin in 2022: Roadmap | BTC nieuws en koers vandaag | #565 in 2022”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. En bedankt weer voor de video! ik luister altijd sochtends vroeg als ik in het park loop en weer up todate tezijn. fijne dag allemaal ✌🏻

  3. Het begint eigenlijk wel op te vallen dat zodra de bitcoin naar beneden dondert, er geen nieuwe video's gepost worden. is dat toeval??

  4. btc en blox is dezelfde firma als je een mail zend stuurt dezelfde persoon je terug

  5. Ik heb net 150 bitcoins gekocht omdat hij morgen, zoals voorspeld door specialisten, naar $100k gaat. Ik ga er vanuit dat ik maandag niet meer hoef te werken.

  6. Super tof dat ik de boek heb gewonnen. Mijn gegevens zijn verstuurd!

Reacties zijn gesloten.