Verklaring van monetaire onafhankelijkheid om opnieuw te verschijnen bij Bitcoin 2023Disclaimer: Bitcoin 2023 en Bitcoin Magazine worden beide beheerd door BTC Inc.

De Declaration of Monetary Independence (DoMI), die een indrukwekkend debuut maakte op Bitcoin 2022 in Miami Beach, zal opnieuw te zien zijn op Bitcoin 2023. Het document van 9 bij 3 meter had een enorme impact op de aanwezigen op de vorige conferentie , met duizenden Bitcoin-enthousiastelingen die hun handtekening aan het kunstwerk hebben toegevoegd. DoMI is in wezen een 21e-eeuwse versie van de Onafhankelijkheidsverklaring, met 27 redenen waarom fiat-valuta een oneerlijk en gebroken monetair systeem is dat wordt gecontroleerd door regeringen en dat de rijkste en meest bevoorrechte mensen bevoordeelt. De tweede helft van het document somt 29 redenen op waarom Bitcoin het eerlijkste en meest egalitaire monetaire systeem is dat ooit is bedacht en geïmplementeerd.

Bij Bitcoin 2022 werd DoMI getoond bij de ingang van de Nakamoto Stage, waar het de aandacht trok van iedereen die binnenkwam. De ondertekening kwam traag op gang, maar nadat een van de oorspronkelijke auteurs van het document het ondertekende, begonnen honderden aanwezigen hun eigen handtekeningen aan het kunstwerk toe te voegen. Tijdens de driedaagse conferentie ondertekenden duizenden mensen het document, waardoor het lijkt op activistische straatkunst op een replica van de originele Onafhankelijkheidsverklaring.

Nu Bitcoin 2023 nadert, kijken Bitcoin-enthousiastelingen reikhalzend uit naar de heropkomst van DoMI. Het document zal opnieuw prominent op de conferentie worden getoond, dit keer op een document van 10 bij 8 voet met een “Tick toc next block” -achtergrond in de Lightning Food Court, om iedereen eraan te herinneren dat geld moet worden gescheiden van de staat en om Bitcoin te promoten als het eerlijkste en meest egalitaire monetaire systeem. De aanwezigen kunnen hetzelfde enthousiasme en enthousiasme verwachten dat de ondertekening van DoMI op de vorige conferentie kenmerkte, met veel mensen die graag hun handtekening onder dit historische document wilden zetten.

DoMI herinnert ons eraan dat Bitcoin meer is dan alleen een digitale valuta; het vertegenwoordigt een fundamentele verschuiving in de manier waarop we over geld denken en de rol van de overheid bij het creëren en reguleren ervan. Naarmate Bitcoin steeds meer geaccepteerd en geaccepteerd wordt, zal DoMI dienen als een bewijs van de kracht van decentralisatie en de behoefte aan een eerlijker en rechtvaardiger monetair systeem.

Plaats een reactie