Veelhoek bearish signaal: Whale verplaatst $ 7,8 miljoen in MATIC naar Binance


Uit gegevens blijkt dat een Polygon-walvis zojuist ongeveer $ 7,8 miljoen in MATIC heeft verplaatst naar de crypto-uitwisseling Binance, iets dat bearish kan zijn voor de prijs van de crypto.

Polygon Whale heeft zojuist 9 miljoen MATIC aan de ketting overgedragen

Volgens gegevens van de crypto-transactietrackerservice Walvis alarmis er vandaag een enorme MATIC-transfer gesignaleerd.

Deze transactie omvatte de verplaatsing van 9 miljoen MATIC op de Ethereum-blockchain, ter waarde van meer dan $ 7,8 miljoen op het moment van de overdracht.

Omdat de prijs van Polygon sindsdien een beetje is gedaald, wordt dezelfde stapel munten nu omgezet in ongeveer $ 7,6 miljoen.

Dergelijke grote transacties zijn meestal een teken van activiteit van de walvissen en kunnen, afhankelijk van de intentie erachter, merkbare gevolgen hebben voor de markt.

Hier zijn enkele aanvullende details met betrekking tot de overdracht die hints kunnen geven waarom deze verplaatsing van munten mogelijk is gedaan:

Looks like this huge move only took a fee of $0.87 to go through | Source: Whale Alert

Zoals u hierboven kunt zien, was het verzendadres voor deze Polygon-transactie een onbekend adres. Dergelijke adressen behoren meestal tot persoonlijke portemonnees, of zijn op zijn minst niet verbonden met een bekend gecentraliseerd platform.

De bestemming van de overdracht was in dit geval een portemonnee die is gekoppeld aan de crypto-uitwisseling Binance, wat betekent dat dit een uitwisselingsinstroomtransactie was.

Een van de belangrijkste redenen waarom beleggers hun MATIC (of een andere cryptovaluta) naar beurzen overdragen, is voor verkoopdoeleinden. Als zodanig kunnen instromen een negatief effect hebben op de prijs van de munt.

Grote instromen zoals deze afkomstig van walvissen kunnen een teken zijn dat deze gigantische houders aan het dumpen zijn, en kunnen dus vooral bearish zijn voor de cryptovaluta.

Op dit moment is het echter onduidelijk of deze walvis zich echt voorbereidde om te verkopen met deze overdracht, of dat ze alleen een positie op de termijnmarkt aan het opzetten waren.

MATISCHE prijs

Op het moment van schrijven schommelt de prijs van Polygon rond de $0,8525, een daling van 4% in de afgelopen week. De afgelopen maand heeft de crypto 5% in waarde verloren.

Hieronder ziet u een grafiek die de trend in de prijs van de munt over de afgelopen vijf dagen weergeeft.

The value of the crypto seems to have observed some uplift during the last few days | Source: MATICUSD on TradingView

In termen van marktkapitalisatie is Polygon momenteel de 10e gerangschikte crypto in de hele markt. De onderstaande tabel geeft weer waar MATIC staat ten opzichte van zijn concurrenten.

Veelhoek (MATIC) Marktkapitalisatie

MATIC currently has a market cap of $7.4 billion | Source: CoinMarketCap
Featured image from Jessica Weiller on Unsplash.com, chart from TradingView.comPlaats een reactie