Vasco Rouw over ondernemen en zijn ervaring met BOOS


Over de vloer bij Vasco Rouw! Een succesvol ondernemer op meerdere vlakken. Onlangs kwam Vasco negatief in de belangstelling via Boos van BNN VARA, dus wij zijn benieuwd hoe het met hem gaat. Wie is Vasco nou eigenlijk, met wat voor ondernemingen is hij bezig en hoe heeft hij de afgelopen tijd ervaren? We gaan hem eens stevig aan de tand voelen.

Follow for more⤵
INSTAGRAM •
TIKTOK •
Website • /

8 gedachten over “Vasco Rouw over ondernemen en zijn ervaring met BOOS”

  1. Op naar Emmen en daar ontmoeten wij niemand minder dan Vasco Rouw. Velen kennen Vasco van verschillende TV programma’s en hij is ook negatief in het nieuws gekomen bij BOOS. Wij zijn vooral benieuwd: hoe gaat het nu met deze ondernemer, welke op zijn dertiende is begonnen met zijn eerste bedrijf. Van gaming naar een business club, van vastgoed naar het investeren in digitale Crypto. Ben jij ook zo benieuwd naar zijn verhaal, bekijk dan snel onze nieuwe aflevering van ‘Over de vloer bij’ Vasco Rouw.

  2. Vasco goeie gozer. Verkeerde mensen ontmoet, verder geen verkeerde intenties in mijn optiek

  3. He launched many scam NFT project in 2021 using high profile visual artists and using there name to make off with 10s of millions in I'll gotten gains and leaving 1000s of investors empty handed in the wake of it all. It was all done anonymously so it's very hard to prove but the traces are there on the Internet for anyone who cares to dig deep enough 🙂

Reacties zijn gesloten.