VALT SOLANA NOG TE REDDEN? | Is Bitvavo nog veilig? | BlockFi de volgende? Crypto markt update!


De vraag of Solana (SOL) nog te redden valt zie ik veel voorbij komen. In deze video geef ik je hier mijn kijk op. En is Bitvavo nog wel veilig? Verder is BlockFi de volgende die om gaat vallen, maar is het ook de laatste? En natuurlijk een Bitcoin & Crypto markt update!

Ik waardeer een like & subscribe enorm!

Ellipal hardware wallet video:

ByBit $4550 trade tegoed + zero fees + $100 dollar gratis trading positie):
Gratis crypto training:
Crypto signalen:
Cryptonite Pro Indicator:

Wat we bespreken:

00:00 – 02:19 Introductie
02:19 – 03:11 BlockFi de volgende, ook de laatste?
03:11 – 09:40 Valt Solana $SOL nog te redden?
09:40 – 11:40 Is Bitvavo nog veilig?
11:40 – 14:28 Bitcoin & Crypto markt update

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

Outro music copyright: OCTILARY – CHILL TRAP BEAT | No Copyright Trap

#bitvavo #solana #crypto

30 gedachten over “VALT SOLANA NOG TE REDDEN? | Is Bitvavo nog veilig? | BlockFi de volgende? Crypto markt update!”

 1. Goed gevulde video weer Corné! Supergoede tips en vind zelf Bitvavo ook al langere tijd wat vaag en lang niet zo lekker werken als grote, internationale exchanges. Maar hardware wallet is the way to go 👊

 2. Bitvavo zal de kwartaalcijfers/proof of reserve vrij gaan geven bij Ftx was dat niet het geval. Bovendien de meeste cryptos bij Bitvavo kunnen gewoon verstuurd worden naar je hardwallet..

 3. Ik sluit me volledig aan over het stukje ''shady'' bij Bitvavo.. Heb dr ook HBAR opstaan maar kan het er gewoon niet afhalen maar wil ook niet verkopen. Maar ze laten me met weinig keuze over om toch 11% verlies te pakken. Had ze ook gemailed maar krijg ook alleen maar k*t antwoorden terug. Top update video weer!🙏

 4. "There are two types of people who will tell you that you cannot make a difference in this world: those who are afraid to try and those who are afraid you will succeed." —Ray Goforth

 5. Volgens mij zijn Bitvavo wallets verzekerd tot iets van €250 miljoen en staan de tegoeden van Bitvavo op naam van hun stichting. Als dat klopt zou dat toch betekenen dat je er "veilig" zit en dat er geen tegoeden verloren gaan bij eventueel faillisement van de B.V.? 🤔

 6. Nee ik ben het altijd wel eens met je en ik vind het leuk je te volgen maar dat Bitvavo verhaal is gewoon een lulverhaal voor views.

 7. Waarom ben je nu geen fan meer van Bitvavo? Eerst prees je het aan en nu is het allemaal shady en vaag.

 8. Bedankt weer Corné. Top dat je dit zo doorgeeft aan je volgers!!

 9. Bitvavo is verzekerd tot 750 miljoen, en staat onder toezicht van de Nederlandse bank. Dus Bitvavo moet zijn eigen aan strenge regelgeving houden en doet dat ook, anders raken ze hun keurmerk kwijt. En beleggers vallen automatisch onder de vergoeding van de de overheid die tot 100k per account vergoed wordt.

 10. Bij bitvavo zijn ze daar al met een antwoord op gekomen, bitvavo is veilig als investeringen

 11. Met veilig bedoel ik , een crypto wallet extern zoals in je andere video is veiliger natuurlijk, 😉

 12. Hello, leuke content.
  Je kan toch je coin traden naar bv usdt en dan withdraw naar andere exchange, dan terug traden naar je originele coin en dan versturen naar bijvoorbeeld je ledger.
  Beetje omslachtig misschien🤣, ik doe het zelf niet. Maar je kan altijd wel weg met je coins op bitvavo
  Als ik hem niet kan withdrawen op bitvavo koop ik hem elders.

 13. Top Corne, helemaal mee eens, je munten naar een ledger sturen, dat over Polkadot is volgens mij een jaar al zo bij Bitvavo, maar wie volgt na Celcius, FTX, BlockFi……

 14. Bij BItcoin Meester is het ook al een half jaar niet mogelijk om BCH op te nemen, te storten en je krijgt ook geen staking. Je kan alleen kopen en verkopen.

 15. Thanks voor de update Corné! Weer super interessant. Dus nu Solana kopen tegen een voordelige prijs en dan mooie winst maken als het weer omhoog gaat?

 16. Wat is de beste manier om geld te verdienen met cryptohandel.

 17. Als ik mijn Algorand van Bitvavo kon afhalen had ik het al gedaan…

 18. Dank weer voor je video Corné.

  Zelf heb ik ondertussen een afkeer van Bitvavo ontwikkeld. Het niet kunnen transferen van coins, pages die niet laden, automatisch uitloggen (op het moment dat je wil acteren), de app die soms geen connectie maakt en dan de verificatie voor adressen… wat een gedrocht van een systeem. Verificatie via e-mail, dan MFA, dat x 3 en dan na het uploaden van de video een afwijzing krijgen en de stoom schiet uit mijn oren.

  Gelukkig zijn er heel veel prettigere exchanges. Alleen met de FTX shit weet ik niet meer goed welke exchange nu echt veilig is en goed. Als je tips hebt dan lees ik het wel. Hou het voorlopig op Binance.

 19. M.i. onterechte angstzaaierij richting bitvavo. Niet zo handig van je

Reacties zijn gesloten.