US miningsector sluit megadeal | Nieuwe bitcoin NFT breekt records | Crypto nieuws vandaag | #880


De minignsector gaat eindelijk weer als een raket! Hashrate = ATH, difficulty = ATH én de Amerikaanse miningsector sluit een megadeal, waarmee de toekomst voorlopig weer is veiliggesteld. Dit en meer in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:20 BTC Difficulty en Hashrate op nieuwe ATH’s!
03:16 Amerikaanse minigsector sluit megadeal
05:38 Nieuwe BTC NFT Hype BitcoinFrogs breekt records
07:26 Axie Infinity nu ook beschikbaar in de Apple App Store
10:05 Ripple komt met groot CBDC platform
12:20 Koerrrsen koerrrsen!
16:15 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

6 gedachten over “US miningsector sluit megadeal | Nieuwe bitcoin NFT breekt records | Crypto nieuws vandaag | #880”

 1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

 2. Bedankt maar weer, en een fijn weekend!
  Ik bestel maandag wel even een pizza om aan jullie en pizzadag te denken!🍕🍕🍕
  Tot dinsdag!
  💯👍😉

 3. Bitcoin pizzaday of niet pizzatje gaat er altijd in 😛

 4. PPIZZA <—– COIN gaat ook lekker knallen maandag 🎉🎉🎉🎉🎉

 5. Ik blijf het toch bijzonder vinden dat er mensen zijn die een bedrijf kunnen steunen die overheden meehelpt om een CBDC te maken die al onze vrijheden af zal nemen op den (wellicht korte) duur. Echt, …bizar gewoon.

Reacties zijn gesloten.