UMA-token stijgt met 28% ondanks algemene bearish trend UMA-token stijgt met 28% ondanks algemene bearish trend


UMA (UMA) heeft de afgelopen zeven dagen een indrukwekkende winst van 28,7% geregistreerd, volgens gegevens van CoinMarketCap. In een week gekenmerkt door marktverliezen en kleine winsten, toonde het DeFi-token veel veerkracht om naar voren te komen als een van de grootste wekelijkse winnaars.

Hoewel het grootste deel van de markt vol ontzag staat voor de verbluffende bullish prestatie van de populaire meme-munt – PEPE -, heeft UMA’s opmerkelijke koerswinst veel winst opgeleverd voor haar investeerders, wat veel aandacht trok.

UMA’s prijsactie

Aanvankelijk begon UMA de week rond een prijsregio van $ 1,95 te handelen. Het token vertoonde geen significante beweging tot twee dagen daarna, toen het een bullish run probeerde, maar niet voorbij het weerstandsniveau van $ 2,31 kon komen.

Op 5 mei, dat wil zeggen gisteren, ervoer UMA een stijging van de marktprijs, met een winst van meer dan 43% om van $ 2,18 te komen en voor het eerst sinds augustus 2022 boven de prijs van $ 3 te breken.

Hoewel de prijs van UMA sindsdien van zulke hoge niveaus is gedaald, leek het DeFi-token steun te hebben gevonden en zou het zich kunnen voorbereiden op een nieuwe uitbraak.

Op het moment van schrijven handelt UMA rond de $2,55, met een verlies van 0,22% in de afgelopen 24 uur. In dezelfde periode is het handelsvolume van het token met maar liefst 438,82% gestegen tot een waarde van $336,70 miljoen.

Interessant is dat de prijsgroei van UMA ook wordt weerspiegeld door de groeiende tractie op zijn platform. Op basis van gegevens van Stelareum is Total Value Locked (TVL) op het UMA-protocol de afgelopen twee dagen gegroeid van $ 10,33 miljoen naar $ 11,12 miljoen.

UMA trading at $2.523 | Source: UMAUSD Chart on Tradingview.com

UMA-protocol ingesteld om nieuwe partnerschappen op te nemen

Temidden van de indrukwekkende marktprestaties van het UMA-token, lijkt het onderliggende netwerk veel vooruitgang te boeken op het gebied van acceptatie.

Volgens een tweeten gisteren kondigde het UMA-protocol aan dat twee nieuwe DAO’s zijn nieuwste blockchain-product, de oSnap-module, zullen integreren, een unieke governance-oplossing gericht op het samenvoegen van on-chain en offchain governance-systemen.

De Optimistic Snapshot Execution, of oSnap zoals het wordt genoemd, maakt de “onchain-uitvoering van transacties die buiten de keten worden uitgevoerd, onmiddellijk mogelijk, maar met bescherming tegen schadelijke uitvoering van voorstellen.”

Het laatste protocol om de oSnap-module te integreren was de populaire gedecentraliseerde centrale, ShapeShift.

Dat gezegd hebbende, functioneert UMA over het algemeen als een gedecentraliseerd platform waarmee andere DeFi-protocollen “onbetaalbare” financiële contracten op Ethereum kunnen bouwen en hen tegelijkertijd voorzien van openbaar verifieerbare marktgegevens.

In wezen functioneert dit project als een orakel, waarbij verschillende DeFi-protocollen de onderliggende infrastructuur krijgen om snelle, efficiënte en veilige synthetische derivaten op de Ethereum-blockchain te creëren.

Uitgelichte afbeelding: Binance Research, grafiek van TradingviewPlaats een reactie