Twitter wil NFT-handel aanbieden | ECB verhoogt rente (alweer) | Crypto nieuws vandaag | #744


Twitter laat gebruikers NFT’s kopen en verkopen. Daarnaast heeft de ECB alweer de rente verhoogd. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:30 Twitter gaat NFT’s volledig integreren
04:48 Grootste beursgenoteerde miner op rand van faillissement
08:33 Chainalysis: Europa grootste crypto markt
11:37 Outflow bitcoin op hoogste punt ooit
13:50 ECB heeft rente wederom verhoogd
16:24 Koerrrsen koerrrsen!
21:20 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

7 gedachten over “Twitter wil NFT-handel aanbieden | ECB verhoogt rente (alweer) | Crypto nieuws vandaag | #744”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. zou ik bancor moeten kopen en wanneer kan ik best dogecoin verkopen?

  3. die ene thumbs down… die is van mij heej

  4. Hallo Axel bedank voor je up datets van 28-10-2022 nog een goed weekend en tot Maandag dan weer ook groetjes aan Jari jullie sein topper 😀😃😄☕🍰🥂

Reacties zijn gesloten.