Tweede Kamer regulering crypto, onderzoek De Hond, Dag van de Crypto, Dip, Media & Coolste Baan


https://www.dagvandecrypto.nl/

https://coinmarketcap.com/charts/#dominance-percentage

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/komt-er-wetgeving-voor-cryptocurrencies/

https://www.telegraaf.nl/financieel/1588630/nederlanders-voor-3-miljard-in-crypto-valuta

https://www.iex.nl/Bitcoin/274375/Bezit-cryptos-Nederlanders-verdubbeld-in-drie-maanden.aspx

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JJPoR6jAPaMAnPE9NMnzbm9ldgcsCGbTHmfNRIk94zA/edit#gid=1254707485

https://www.onlineseminar.nl/rtlz/webinar/21053/de-grote-cryptoshow—altcoins-move-over-bitcoin!/
New folder

4 gedachten over “Tweede Kamer regulering crypto, onderzoek De Hond, Dag van de Crypto, Dip, Media & Coolste Baan”

 1. Hoi vincent,denk jij ook dat verge coin het heel ver gaat schoppen dit jaar?

 2. In het kader van mijn masterscriptie Ondernemingsrecht doe ik onderzoek naar de privaatrechtelijke aspecten van de blockchaintechnologie. Op dit moment zit ik nog in de beginfase van mijn onderzoek: namelijk het zoeken naar zoveel mogelijk (bruikbaar) materiaal. Nu heb ik gezien er tijdens de "Dag van de Crypto" een aantal zeer interessante sprekers aanwezig zijn. Helaas ben ik vanwege tentamens niet in de gelegenheid om te komen. Nu hoor ik u iets zeggen over een livestream. Wordt de inhoud van de livestream opgeslagen? In die zin dat het op een later moment teruggekeken kan worden? Dat zou mij ontzettend blij maken!

 3. Interessant punt bij 5:10

  Hoewel ik sinds vorig jaar een portfolio crypto valuta heb opgebouwd, raad ik de meeste vrienden af om in cryptos te investeren. Ik was in maart begonnen, heb zelf nog niks verloren en in tussentijd twee keer laten uitbetalen. (augustus en eind oktober)

  Wel wil ik altijd aanraden om erover te leren en naar boeken, websites, white papers, enz. verwijzen. Maar dan zie ik dat het enthousiasme direct afneemt… totdat de NOS meldt dat Bitcoin (of Ripple, of <crypto wat-dan-ook>) een record hoogte- of dieptepunt heeft bereikt. 🙁

  Een aantal redenen waarom ik de meeste mensen afraad om geld in crypto valuta te investeren:
  – ze weten er te weinig van af
  – willen ook geen tijd investeren om erover te leren (bijv. 2 maanden lang elke dag er iets over leren)
  – hebben geen besef van hoe belangrijk de beveiliging van digitale gegevens zijn (en zijn er ook niet in geïnteresseerd)

  Zoals je ziet heb ik dan niet eens een beleggingsstrategie in beschouwing genomen, waar mensen natuurlijk ook over moeten leren/nadenken voordat ze aan de crypto-markt deelnemen.

  Dit is echter wel een mooie kans voor banken om nieuwe diensten m.b.t. tot cryptovaluta te introduceren. Een soort van wallet dienst zou weleens een oplossing kunnen zijn voor al die mensen die niet met een wallet kunnen omgaan en al hun cryptovaluta bij jonge, (relatief) onervaren exchanges laten staan.

Reacties zijn gesloten.