Twee redenen waarom Bitcoin koers gaat stijgen | BTC Nieuws Vandaag | #471 in 2022

laatste update: 06-2022


Boem surprise, wie is er op de buis man, het is je man Axel en geen Hennie Huisman. Krijgen we weer een week vol stijgende koersen? We beginnen in ieder geval goed! Check weer het laatste bitcoin, ethereum nieuws. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:52 Walmart zoekt crypto- en blockchainexpert
03:31 Eerste grote blockchain van blockchain overname
06:40 Bijna alle grote banken in crypto, maar welke?
09:37 ETH netwerk populair na London upgrade
12:31 Oekraine sluit illegale exchanges; Mexico onderzoekt er 12
15:02 Koerrrsen koerrrsen!
20:49 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

12 gedachten over “Twee redenen waarom Bitcoin koers gaat stijgen | BTC Nieuws Vandaag | #471 in 2022”

 1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

 2. Hey Axel kun jij meer vertellen over Binance aangezien het allemaal moeilijk is met het uitbetalen van je Wallet 🤷‍♂️

 3. Axel hoe groot acht jij de kans dat Walmart het zelfde gaat doen als Walmart China op de blockchain van Ve Chain of zou dat geen reële optie zijn ga zo door

 4. Einde van de bull markt

  Komende 4 jaar heel veeeeeeel beren 🐻🐻🐻🐻🐻🐻🐻🐻🐻🐻🐻

  🐻🐻🐻🐻

 5. 🐻 🐻🐻🐻🐻

  Eerst naar 42k begin september

  Dan naar 35 k half september

  Dan 29k eind september

  Dan 20k half oktober

  Dan 15 k (20 November)

  Dan 12 k (begin december)

  Dan 9k (kerst)

Reacties zijn gesloten.