Trust Wallet lanceert browserextensie, integreert met Binance PayNa de ineenstorting van FTX en de bank die draait op crypto-uitwisselingen in het algemeen, wint de zelfbewaring Trust Wallet aan kracht. In een week tijd lanceerde het bedrijf de langverwachte browserextensie en werkte het samen met Binance, wiens gebruikers nu hun geld rechtstreeks kunnen overboeken naar een Trust Wallet-account.

Op 14 november lanceerde Trust Wallet zijn browserextensie, nu beschikbaar in de browsers Google Chrome en Opera. Met de extensie kunnen gebruikers cryptovaluta opslaan, verzenden en ontvangen via alle EVM-ketens en Solana. Een functie voor automatische netwerkdetectie biedt gebruikers een naadloze dApp-ervaring zonder dat ze handmatig netwerken hoeven toe te voegen.

De extensie omvat ook multi-wallet-ondersteuning, NFT-ondersteuning, fiat on-ramp-providers en niet-EVM blockchain-integraties, evenals ondersteuning voor hardware-wallets.

Op 16 november meldde ’s werelds grootste cryptobeurs, Binance, de lancering van Binance Pay’s Trust Wallet-integratie. Nu hoeven Binance-gebruikers geen portemonnee-adres te scannen of in te voeren, omdat hun Trust Wallet een van de directe opname-opties is. En het kost niets boven de blockchain-gaskosten. Op het moment van drukken wordt de functie alleen ondersteund door de Android-versie van de Trust Wallet-app, maar Binance kondigt de iOS-versie “binnenkort” aan.

Verwant: 3 belemmeringen die de massale acceptatie van Web3 in de weg staan ​​— Trust Wallet CEO

Eerder maakte Binance-CEO Changpeng Zhao publiekelijk bekend onderschreven Trust Wallet, waarin staat dat “zelfbewaring een fundamenteel mensenrecht is”. De verhuizing komt niet als een verrassing, aangezien Binance sinds 2018 eigenaar is van de in de VS opgerichte portemonnee-aanbieder.

Op 15 november is de Trust Wallet Token (TWT) in zes dagen tijd met bijna 150% gestegen, waarmee het de neergang in de cryptocurrency-markt het hoofd biedt, waarvan de nettokapitalisatie in dezelfde periode met bijna $ 100 miljard is gecrasht. Ondertussen is het handelsvolume van het token in dezelfde periode gestegen van 279 miljoen TWT naar 593,25 TWT, wat de overtuiging van de markt in zijn opwaartse trend aantoont.Plaats een reactie