Tron Laatste update gezien die TRX-prijs een boost geeft


De interesse van investeerders in Tron groeit naarmate het protocol updates ontvangt. De nieuwe Java-tron GreatVoyage-4.6.0-upgrade, codenaam Socrates, is een vereiste update die cruciale verbeteringen bevat die het vermogen van het protocol om opslag te gebruiken aanzienlijk verbeteren.

Aangezien tijd van essentieel belang is, volgt hier een kort overzicht van TRX:

  • Er zijn belangrijke nieuwe verbeteringen vrijgegeven die de werking van het protocol zullen vergemakkelijken
  • Het voorstel van PancakeSwap heeft het potentieel om een ​​sterke positieve katalysator te zijn
  • De huidige prijsactie is negatief, maar een omkering zou bullish zijn

Dat is ook niet allemaal goed nieuws. PancakeSwap heeft zojuist een aankondiging gedaan aan zijn gebruikersbestand dat het TRX zou accepteren in zijn Syrup-uitzetpool.

De prijs van TRX weerspiegelt dit uiteindelijk allemaal. Met behulp van een wekelijks tijdsbestek meldt CoinGecko dat de prijs van TRX met 0,8% is gestegen.

Alles ziet en klinkt fantastisch, maar wat zeggen de experts ervan?

Uptrend of niet uptrend?

Het ziet er niet naar uit dat het een opwaartse trend in de hitlijsten zal vormen, en dat kan verschillende redenen hebben. Het is vermeldenswaard dat de Bollinger-band een crunchzone aan het opzetten is onmiddellijk na de cupvorming in TRX.

Chart: TradingView

De dreigende achteruitgang kan deel uitmaken van een grotere beker-en-handgreepstructuur met een opgaande driehoek die als handvat dient.

Het regressiemodel laat ook zien dat de huidige daling robuust is, met Pearson’s R-waarde van 0,61, wat aangeeft dat ondanks positieve gebeurtenissen in de keten, pijn niet uitgesloten is voor TRX.

Het feit dat de RSI nog steeds in de oververkochte onderste helft zit, bevestigt een verdere neerwaartse trend.

Dit alles gebeurt terwijl TRX wordt verhandeld tegen $ 0,0525 per munt. Over een tijdsbestek van 4 uur zijn de technische indicatoren optimistisch, aangezien de RSI stijgt en de bollinger-band breder wordt.

Aangezien deze indicator schommelt tussen overbought en oversold, gaat de stijgende RSI-waarde gepaard met een prijsdaling.

Volgens CoinGlass verbetert de markt voor TRX-derivaten licht naarmate de wisselkoersen voor wisselkoersen verbeteren. TVL daalde aan de DeFi-kant van Tron van $ 4,31 miljard naar $ 4,29 miljard.

Chart: Coinglass

Niet genoeg momentum

TRX-investeerders en -handelaren krijgen ongetwijfeld vertrouwen door de recente gebeurtenissen. Volgens CoinGlass wordt dit nog eens onderstreept door het feit dat meer handelaren longposities innemen dan shortposities.

Op basis van de statistieken moeten ze echter voorzichtig te werk gaan, aangezien de technische gegevens aangeven dat TRX verdere verliezen zal lijden.

Kortetermijnhandelaren zouden zich echter kunnen richten op de grens van $ 0,056, aangezien dit een goede plaats zou zijn om een ​​rally te beginnen.

TRX total market cap at $4.88 billion on the daily chart | Featured image from WallpaperAccess, Chart: TradingView.comPlaats een reactie