Transform Ventures lanceert houdstermaatschappij voor blockchain met $100M AUM


Transform Ventures heeft mede-geïnvesteerd in een nieuwe holdingmaatschappij in wat volgens haar een poging is om blockchain-investeringen en innovatie te versnellen. Alpha Transform Holdings (ATH) wil het blockchain-ecosysteem ondersteunen door middel van investeringen via twee nieuwe fondsen.

ATH is ontstaan ​​door het samenvoegen van geselecteerde activa van Transform Ventures en het moederbedrijf van Alpha Sigma Capital, waaronder twee fondsen ter waarde van $ 100 miljoen aan beheerd vermogen.

Volgens een aankondiging gedeeld met Cointelegraph omvatten de nieuwe activa een meerderheidsbelang in Content Syndicate, een door Transform Ventures gesteund bedrijf voor inhoudsdiensten. Bovendien zullen de investeringen de oprichting van twee fondsen financieren: het Alpha Liquid digital asset fund en het Aegean Fund.

Transform Ventures is opgericht door Michael Terpin, een crypto-investeerder die eerder een tiener uit New York had aangeklaagd voor $ 71,4 miljoen aan schadevergoeding wegens het naar verluidt rukken van cryptocurrency van zijn telefoon. Voor ATH investeerde Terpin $ 2,65 miljoen in contanten, Bitcoin (BTC) en Ether (ETH), met een optie om nog eens $ 2,9 miljoen te investeren.

Sprekend over de ontwikkeling verklaarde Enzo Villani, CEO en chief investment officer van Alpha Transform Holding:

“De visie van ATH is om een ​​nieuw tijdperk van financiële en technologische innovatie in te leiden door gebruik te maken van decentralisatie, blockchain-technologie en Web3-infrastructuur.”

De drie focusgebieden van de nieuwe holding zijn onder meer het leveren van productsuites onder vermogensbeheer, Alpha Transform-producten en Alpha Transform-strategieën.

Verwant: Hoe zorgen crypto-lanceerplatforms voor een revolutie in de DeFi-industrie?

Terwijl grote investeerders en durfkapitalisten miljoenen dollars blijven steken in blockchain-innovatie, beginnen sommige investeerders een negatief sentiment te tonen, wat leidt tot een grotere uitstroom.

Wekelijkse instroom- en uitstroomgegevens van crypto-activa. Bron: CoinShares

Zoals Cointelegraph meldde, op basis van de bevindingen van CoinShares, “waren de totale volumes van investeringsproducten laag op US $ 844 miljoen voor de week”, met Bitcoin-marktvolumes 15% lager dan normaal, gemiddeld $ 57 miljard.

Plaats een reactie