Top 5 AI-crypto’s om te bekijken in de eerste week van maart 2023


Er is consensus dat AI-crypto’s de komende 10 jaar een game-changer zullen zijn. Deze digitale valuta’s met kunstmatige intelligentie hebben het potentieel om de manier waarop de wereld werkt te transformeren, de ontwikkeling van nieuwe technologie te versnellen en de weg vrij te maken voor nieuwe vormen van sociale en financiële netwerken.

AI is opmerkelijk vanwege het onmiddellijke nut en de snelle acceptatie. Als gevolg hiervan implementeren steeds meer mensen de technologie in hun dagelijks leven om te helpen bij werk en andere activiteiten.

In dit artikel belichten we de top 5 AI-crypto’s met het meeste winstpotentieel in de eerste week van maart.

Top 5 AI-crypto’s klaar om deze maand te verzamelen

SingulariteitNET (AGIX)

SingularityNET is een gedecentraliseerd platform voor AI-services waarmee ontwikkelaars AI-algoritmen kunnen ontwerpen, distribueren en er geld mee kunnen verdienen. Op het platform wordt het AGIX-token gebruikt als ruilmiddel.

AGIX houdt zijn positieve trend sinds begin 2023 vast. De afgelopen weken heeft de populariteit van AI-gerelateerde initiatieven geleid tot een enorme belangstelling voor de cryptocurrency.

AGIX is de beste winnaar in de top 100 cryptocurrencies gerangschikt door Coingecko op het moment van schrijven, handelend op $ 0,5546 en een stijging van 32,3% in de afgelopen week.

Fetch.ai (FET)

Fetch.ai is een op blockchain gebaseerd platform voor kunstmatige intelligentie dat autonome machine-naar-machine-transacties en communicatie mogelijk maakt. Het FET-token wordt gebruikt voor zowel het beheer als de betaling van AI-services.

De prijs van Fetch.ai’s native token FET steeg enorm als reactie op de aankondiging dat een van de toonaangevende AI-gebaseerde cryptocurrency-projecten samenwerkt met elektronicagigant Bosch.

Op het moment van schrijven handelde FET op $ 0,4803, een stijging van 10,4% in de afgelopen zeven dagen. In de afgelopen 24 uur is de crypto volgens Coingecko met bijna 9% gestegen.

Net als bij andere op AI gerichte cryptocurrencies, is de cryptocurrency dit jaar goed bezig. FET luidde 2023 in op $ 0,09 per munt, en de huidige prijs van $ 0,48 weerspiegelt een verbazingwekkende stijging van 433%.

NMR

Numerai is een gedecentraliseerd hedgefonds dat kunstmatige intelligentie gebruikt om transacties uit te voeren op basis van de voorspellingen van tienduizenden datawetenschappers wereldwijd. Het NMR-token wordt gebruikt om datawetenschappers te stimuleren en te besturen.

Het biedt wedstrijden voor machine learning en stimuleert de deelname van vooraanstaande datawetenschappers door NMR-tokens toe te kennen aan degenen met de meest correcte modellen. Numerai heeft datawetenschappers tot nu toe $ 53 miljoen aan NMR betaald.

NMR handelde op $ 21,54 op het moment dat dit artikel werd geschreven, een stijging van 5,4% in de afgelopen week, volgens de meest recente gegevens.

DigitalCoinPrice voorspelt dat de prijs van NMR tegen het einde van 2025 met 211% zal stijgen tot $ 77,98. DCP meldde dat alle technische indicatoren impliceren dat het huidige sentiment neutraal is.

Schors (CTXC)

Cortex is een gedecentraliseerd platform voor AI waarmee ontwikkelaars AI-applicaties op de blockchain kunnen bouwen en implementeren. Op het platform wordt het CTXC-token gebruikt voor betalingen en als ruilmiddel.

Op het moment van schrijven handelde CTXC op $ 0,2793, een stijging van 4,3% in de afgelopen zeven dagen. CTXS steeg de afgelopen 24 uur met bijna 4%, blijkt uit de laatste gegevens.

Naarmate de prijs van het CTXC-token stijgt, worden meer ontwikkelaars gestimuleerd om zich bij Cortex aan te sluiten en een grotere verscheidenheid aan AI-modellen voor gedecentraliseerde toepassingen te ontwikkelen.

Crypto total market cap at $1 trillion on the weekend chart | Chart: TradingView.com

Oceaanprotocol (OCEAN)

Ocean Protocol is een gedecentraliseerd platform voor gegevensuitwisseling dat het delen en te gelde maken van gegevens mogelijk maakt zonder de privacy in gevaar te brengen. Het OCEAN-token wordt gebruikt als handelsmedium en voor platformbeheer.

De OCEAN-prijs liet uitstekende bullish technische gegevens zien aan het begin van maart. Handelaren moeten het blockchain-token nauwlettend in de gaten houden, aangezien de toename van de volatiliteit gunstige posities voorspelt.

OCEAN is een van de beste op AI gebaseerde cryptocurrencies, omdat het ook kan worden ingezet, waardoor liquiditeit wordt gecreëerd voor bepaalde datasets op de markt.

Volgens de meest recente statistieken handelde OCEAN op het moment van schrijven op $ 0,4172, een stijging van meer dan 6% in de afgelopen 24 uur.

– Uitgelichte afbeelding door Influencive

Plaats een reactie