Tim Draper staat voor $ 250.000 Bitcoin-voorspelling, hier is waarom


Durfkapitalist Tim Draper blijft zelfs in deze tijd onwankelbare steun voor bitcoin tonen. Draper, die een evangelist is geweest voor bitcoin, heeft meerdere keren gezegd dat hij verwacht dat het digitale activum zes cijfers zal halen, en nogmaals, hij heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om zijn voorspellingen te verdubbelen.

Bitcoin bereikt $ 250.000

In een interview met Bloomberg zei Tim Draper dat hij verwacht dat de prijs van bitcoin daadwerkelijk $ 250.000 zal bereiken. Zijn redenering hierachter was dat bitcoin nog niet echt in de detailhandel is doorgesijpeld. Volgens Draper gelooft hij dat wanneer dit gebeurt, bitcoin de prijs van $ 250.000 zal zien, en mogelijk zelfs hoger.

Draper waarschuwt voor een stropdas met het bitcoin-symbool en wijst erop dat vrouwen 80% van alle winkeluitgaven beheersen, en dat het deze demografie zal zijn die deze acceptatie drijft. Hij legt uit dat de deelname van vrouwen aan de ruimte al in de lift zat, met 1 op de 6 BTC-portemonnees die eigendom zijn van vrouwen. Wanneer vrouwen vervolgens BTC-betalingen gaan gebruiken voor hun winkeluitgaven zoals voedsel, onderdak en kleding, en detailhandelaren naar bitcoin gaan om meer winst te maken, verwacht Draper dat de prijs van bitcoin snel zal stijgen naar $ 250.000.

Dit is niet de eerste keer dat Draper een BTC-voorspelling van $ 250.000 zou geven. Hoewel hij deze keer geen tijdlijn gaf, had hij eerder gezegd dat hij verwacht dat het digitale activum deze prijs medio 2023 zal bereiken. In hetzelfde interview zei Draper ook dat hij het grootste deel van zijn vermogen in crypto houdt.

BTC houdt nog steeds belofte

Een goed argument voor de toekomst van bitcoin en de mogelijkheid om prijzen van zes cijfers te zien, is het feit dat de cryptocurrency nog relatief jong is. Het duurde slechts 12 jaar voordat de prijs $ 69.000 bereikte en de prijs is om de paar jaar ongeveer verdrievoudigd.

Als BTC zijn historische trend voortzet, dan is de volgende bullmarkt, een prijs van $200.000, niet uitgesloten. Een verdrievoudiging van de vorige all-time high voor de volgende zou het digitale activum in de volgende bullmarkt net boven de $ 200.000 brengen.

Voor nu worstelt bitcoin om een ​​bodem te markeren door de huidige bearmarkt. Totdat er een bodem is bereikt, is er geen landingsbaan voor de markt om een ​​nieuwe stierenrally te beginnen. Ook de faillissementen van meerdere grote spelers hebben de digitale troef in dit opzicht niet geholpen.

Featured image from Crypto Syringe, chart from TradingView.com

Volgen Beste Owie op Twitter voor marktinzichten, updates en af ​​en toe een grappige tweet…Plaats een reactie