THNDR Games brengt nieuwe game uit om naast gamingreputatiesysteem Bitcoin te verdienen op NostrTHNDR’s nieuwe op Sudoku en Tetris geïnspireerde mobiele game “Bitcoin Blocks” laat spelers bitcoin verdienen terwijl ze puzzels oplossen.

THNDR Games heeft een nieuwe Bitcoin-game uitgebracht genaamd Bitcoin Blocks, waarmee spelers hun probleemoplossende vaardigheden kunnen testen tegen anderen om Bitcoin te winnen. De game is vergelijkbaar met Tetris en Sudoku en is beschikbaar op het THNDR mobiele spelplatform. THNDR heeft ook de Gaming Graph aangekondigd, een reputatie- en badgesysteem waarmee spelers badges kunnen verdienen die aan hun identiteit zijn gekoppeld en kunnen worden overgedragen naar andere ecosystemen.

“De lancering van Bitcoin Blocks markeert een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van het mobiele spelplatform van THNDR”, aldus het persbericht dat naar Bitcoin Magazine is gestuurd. De game is de eerste die de sociale competitieve laag en functies van THNDR laat zien, waaronder Leagues, het levelsysteem van THNDR dat communityleden tegen elkaar uitzet.

Gaming Graph zal dienen als een badging- en reputatiesysteem voor spelers dat gemakkelijk kan worden overgedragen naar andere omgevingen en klanten, waaronder Nostr. DoorCameri’s NIP-58, naarmate spelers verder komen in THNDR-competities en gaming-mijlpalen bereiken, worden badges uitgegeven aan hun Nostr-pubkey en gekoppeld aan hun identiteit, waardoor gebruikers een virtuele reputatie kunnen opbouwen. Deze gevestigde reputaties die in THNDR-spellen zijn opgebouwd, kunnen verdienste of waarde hebben in andere gemeenschappen.

“We zijn verheugd om Bitcoin Blocks aan het THNDR-platform toe te voegen en onze missie voort te zetten om de adoptie van Bitcoin via het spel te verspreiden”, legt Desiree Dickerson, CEO van THNDR, uit. “Door twee bekende klassiekers te combineren – Tetris en Sudoku – hopen we nieuwe gebruikers te bereiken die traditioneel ondervertegenwoordigd zijn in gaming en financiële toegang en hen kennis te laten maken met Bitcoin. Bitcoin Blocks markeert een belangrijke mijlpaal voor THNDR, omdat het de eerste van vele sociale, competitieve functies op het platform laat zien.”

THNDR is van plan om het hele jaar door competitieve gaming en sociale functies op het platform uit te rollen. De meest recente titel van het bedrijf, “Club Bitcoin: Solitaire”, is volgens THNDR het hoogste bitcoin-spel aller tijden geworden en bereikte nummer 21 in de Amerikaanse App Store.Plaats een reactie