TERRA LUNA 2.0: Dit MOETEN Holders Weten! (Airdrop, Bitvavo, Luna Classic, LUNC)

laatste update: 08-2022


Het is zo ver, de lancering van Terra Luna 2.0 staat voor de deur. Heb jij recht op de luna 2.0 airdrop? En hoe zit het met Luna op Bitvavo? Dit en meer in deze video.

Ik waardeer een like & subscribe enorm!

Wat we bespreken:

00:00 – 01:33 Intro
01:33 – 03:50 Terra Luna 2.0 en airdrop
03:50 – 04:48 Bitvavo Luna holders

Gratis crypto & nft trainingen/gidsen:
ByBit #1 exchange ($4050 trade tegoed + airdrops):
Bitvavo #1 broker (Eerste 7 dagen geen transactiekosten tot €1000):
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

#TERRA #LUNA2.0 #AIRDROP

30 gedachten over “TERRA LUNA 2.0: Dit MOETEN Holders Weten! (Airdrop, Bitvavo, Luna Classic, LUNC)”

 1. Duizenden euro's gratis met ByBit, de exchange die nodig is voor deze strategie.

  💥 ByBit: https://cornemarchand.nl/bybit 💥

  Elke week mag ik het account van iemand op ByBit verdubbelen tot een bedrag van $1.000! Maak een account aan en plaats 1 trade om kans te maken.

  + 0% Maker fees!

  En daarnaast kan je tot $4050 aan trade tegoed krijgen met de deposit blast off!

  Tot de volgende!

 2. Corne ik heb voor de crash gekocht en alles was verdampt! Maar heb toen na de crash wat gekocht en later weer alles verkocht.. krijg ik dan nog wat airdrop aangezien ik nu niks heb op bitvavo?

 3. Ik ben zo benieuwd naar de drop, stom dat die uitgesteld is naar morgen. Ik was eerst ook in paniek dat Bitvavo niet mee zou doen, gelukkig hebben ze gisteren laten weten van wel. Bedankt voor de informatie. En leuke setting 🔥

 4. Gaat een habbekrats zijn. In ieder geval een druppel op de gloeiende plaat vergeleken met de tonnen UST verlies 😞

 5. Luna 2.0 zie ik nergens terug op bitvavo en heb ook geen airdrop gekregen. Meer mensen last van? Weet iemand hoe dat zit?

 6. Hey gast! Even vrije tijd, dus zoek ik je video's weer op. Ik leer elke dag een beetje bij. Herhaling is de moeder van de wijsheid 😉 Ook je bybit link gevolgd en de eerste trade gezet! UID: 26509676

 7. Hoi Corné, harte dank voor je video’s en info.
  Is er iets af te leiden van de grafieken van Luna op dit moment of is het allemaal pure gok? (Beginner)

 8. Vraag weet iemand wat de max is die je van Bitvavo kan af halen en of het mogelijk is als je ooit miljoenen zou verdienen het bij Bitvavo wel kan afhalen?. Misschien dat iemand mij hier een antwoord op kan geven, ik kan namelijk nergens lezen of er enige voorwaarden aan zitten om miljoenen er af te halen mocht je dat ooit verdiend hebben met handelen?

Reacties zijn gesloten.