Terra lanceert LUNA 2.0 | Bitcoin schrijft geschiedenis | BTC nieuws vandaag | #653


Terra lanceerde LUNA 2.0, waarna de koers meteen met 70% daalde. Daarnaast schrijft bitcoin deze week geschiedenis; voor de eerste keer ooit sluit bitcoin 9 weken op rij in het rood. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro uitslag + giveaway
01:52 LUNA 2.0 live, massaal gedumpt
07:38 Lightning Network op nieuw record
09:18 BTC sluit 9 weken op rij rood
11:12 Top Coinbase verkocht 1,2 miljard USD aan aandelen
13:32 China gaat CBDC airdroppen om economie te stimuleren
15:52 Koerrrsen koerrrsen!
19:35 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

19 gedachten over “Terra lanceert LUNA 2.0 | Bitcoin schrijft geschiedenis | BTC nieuws vandaag | #653”

 1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

 2. dus als ik het goed begrijp, houd je de oude luna classic, en krijg je gratis de luna 2.0

 3. Het is echt schandalig dat zo’n clown als do kwon met z’n “bedrijf” opnieuw kan beginnen. Hopelijk wordt hij snel opgepakt.

 4. Mijn Luna's staan nog steeds op €0,00012nogwat…. NIX dus.. en ik verwacht dat zelfs dát nog vreselijk mazzel is

 5. Coinbase ratten verlaten de zinkende schepen? ik geef ze gelijk Lol..

 6. CBDC echt gewoon meteen de prullenbak in stoppen en zeker niet uitgeven.. CBDC's passen precies in het plaatje WEF. You own nothing, have no privacy and you will be happy (nee dus)

 7. Luna Crash 2.0 Dat deze coin nog serieus wordt genomen baard mij zorgen. Is dat het gemiddelde niveau Crypto investeerder..? Help!

 8. My life has totally changed since I started an investment of $6,000 and now earning over $19,000.

 9. Reading about people grabbing multi-figures monthly as incomes in investments even in this crazy days in the market, Can someone guide me on the right approach to investing and making good profit from cryptocurrency investment?

 10. Ik ben de persoon die een paar uur geleden de mysterieuze whale die de LUNA dip en crash heeft gekocht

 11. Ik ben nieuw in cryptovaluta en ik vind het moeilijk om deze strategieën goed te gebruiken. Waar kan ik een legitieme makelaar vinden? dan zal mijn account beheren en me ook leren hoe te handelen.

Reacties zijn gesloten.