TELEFOONDISCOUNTER: GELD WEG, PRODUCTEN WEG, EIGENAAR WEG | BOOS S07E03 in 2022

laatste update: 10-2022


Van plan een telefoon te kopen bij Telefoondiscounter? Misschien nog een keer nadenken over je aankoop. Het gaat namelijk niet echt lekker met de levering van de telefoons. Onze mailbox stroomt over met klachten, en ook op het internet staat het bedrijf niet al te best bekend. En dat terwijl het bedrijf wél ooit bijna €70,000 aan investeringen ving. Dus wat gaat er precies mis? Hoe is eigenaar Lorenzo van plan dit op te lossen? En WAT is er nu precies misgegaan met de paraplu van zijn stiefvader?

Ook boos? Of wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl!

Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen.

Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal!

Volg ons ook op Instagram:

http://instagram.com/debroervanroos
e

30 gedachten over “TELEFOONDISCOUNTER: GELD WEG, PRODUCTEN WEG, EIGENAAR WEG | BOOS S07E03 in 2022”

 1. Ik heb echt zo'n hekel aan van die narcistische types. Liegen, projectie, dingen omdraaien, beloven maar niet nakomen, beschuldigingen maken die nergens op slaan.

 2. Wat een nare, kinderachtige en emotioneel onbereikbare vent zeg. Alles om maar het laatste woord te hebben. Ik hoop dat 'ie z'n paraplu ergens kwijtraakt!

 3. Ik ben jullie grootste fan jullie maken hilarische video's ga zo verder

 4. Tim, je bent een baas! Ik had hem al lang de nek omgedraaid 🙂 Zoveel geduld is uitzonderlijk.

 5. Ik heb echt zo'n hekel aan van die narcistische types. Liegen, projectie, dingen omdraaien, beloven maar niet nakomen, beschuldigingen maken die nergens op slaan.

 6. 12:28 Kinderachtig… Kijk die flippo met die paraplu. Wie is nou kinderachtig? En wie is die pannenkoek met die blauwe jas opeens die erbij komt staan?

 7. om eerijk te zijn is het best vreemd om met die man af te spreken om geen opnames te maken, om vervolgens wel een audioopname te maken.

 8. Ok maar meneer de aansteller heeft wel oprecht een vette paraplu toch

 9. Ik heb vorige week ook een telefoon gekocht op TelefoonDiscounter, heb ook nog helemaal geen berichtje teruggekregen of een telefoon.

 10. Na een jaar nog steeds geen geld terug, geen telefoon, geen reactie.

 11. Wat ik niet begrijp is dat het bedrijf door kan gaan.. ongetwijfeld betaalt hij de andere rekeningen ook niet. Website op zwart! En anders in opdracht van justitie.

  In alle gevallen droevige mannetjes..

 12. Als paddenstoelen liefhebber ben ik toch wel licht geraakt door die arme paraplu..

 13. Dan ben je toch geneigd om met een bulldozer dat huis in te rijden om je geld terug te halen.

 14. Hebben jullie geen merch paraplu van BOOS? Denk dat die stiefvader dat op prijs zou stellen?!🤷🏽‍♀️😂😘

 15. Ik had precies hetzelfde gedoe na 20 keer bellen nog niks maar na 1 keer flink bedreigen is het me gelukt huur me de volgende maar in😉

 16. hij is ziek,…die stiefvader ook denk een tumor in zijn hersens🤣😂🤣😂

Reacties zijn gesloten.